Carti la reduceri @Facebook

Reduceri la carti online! Cele mai noi si frumoase carti de citit online si cu reduceri bune! Carti online ieftine.

Cauta o carte la reduceri


... sau descopera sutele de recenzii la carti oferite de blogul Reduceri la carti. In biblioteca online gasiti o sumedenie de articole despre carti pentru copii, carti de dezvoltare personala, beletristica si multe alte carti. Spor la citit!

duminică, 4 decembrie 2016

Lasa grijile incepe sa traiesti - Dale Carnegie


Lasa grijile incepe sa traiesti - Dale Carnegie

O carte de dezvoltare personala, un must-have pe care trebuie să o aveti si citiți, dar și să o dăruiți! O să vă placă mult.

Problema nu este ignoranta, ci lipsa de actiune. Scopul acestei carti este sa reafirme, sa ilustreze, sa scoata la lumina si sa glorifice o multime de adevaruri vechi si fundamentale, sa va imboldeasca si sa va determine sa faceti ceva pentru a le aplica.

Pe Dale Carnegie il regasim in topul celor mai bine vanduti autori din toate timpurile. La jumatate de veac de la moartea lui, atat scrierile, cat si cursurile sale sunt la fel de solicitate ca si in primii ani dupa lansare.

Odata cu trecerea timpului, mi-am dat seama ca una dintre cele mai mari probleme ale adultilor era ingrijorarea. Era limpede, aveam nevoie de un manual despre invingerea grijilor!


libris.ro



Aboneaza-te si primeste pe email cele mai noi carti aparute in magazinele online
primind cele mai mari reduceri la carti. Descopera cele mai frumoase carti de citit online direct in casuta de email.