Carti la reduceri @Facebook

Reduceri la carti online! Cele mai noi si frumoase carti de citit online si cu reduceri bune! Carti online ieftine.

Cauta o carte la reduceri


... sau descopera sutele de recenzii la carti oferite de blogul Reduceri la carti. In biblioteca online gasiti o sumedenie de articole despre carti pentru copii, carti de dezvoltare personala, beletristica si multe alte carti. Spor la citit!

miercuri, 18 ianuarie 2017

Gândește-te la un număr scrisa de John Verdon


Gândește-te la un număr scrisa de John Verdon

Romanul de debut al lui John Vernon este un thriller foarte interesant pentru pasionaţii genului şi nu numai. 

Povestea care îi are în centru pe doi foşti colegi de facultate, dintre care unul este un detectiv ce tocmai s-a pensionat, care se văd prinşi într-o confruntare palpitantă cu un ucigaş în serie care pare să fie clarvăzător şi să se joace cu ei pe degete.

De la scrisori primite prin poştă sau poezii cu rime şi detalii specifice despre trecutul celor doi.  Dar abilitatea şi isteţimea detectivului Dave Gurney este mai presus de aşteptări. Un roman captivant, în care acţiunea determină cititorul să nu lase cartea din mână nici măcar o secundă. Povestea detectivului pensionat şi a soţiei sale este un fir epic secundar deosebit de interesant la rândul său.

Cum ai reactiona daca intr-o zi ai primi o scrisoare in versuri prin care un necunoscut iti marturiseste ca iti cunoaste cele mai adanci secrete si iti cere sa te gandesti la un numar? Si ce ai face daca necunoscutul ar ghici numarul la care te-ai gandit?

Desi initial sceptic, detectivul Dave Gurney se lasa atras in rezolvarea enigmei. Povestea se complica insa atunci cand este ucis destinatarul scrisorilor, un prieten din facultate al detectivului, si apoi se produc alte trei crime cu acelasi mod de operare.

Dave Gurney este un poliţist retras din activitate. S-a mutat în alt oraş, iar Madeleine, soţia sa, speră că îşi va schimba obiceiurile şi vor avea parte de un alt fel de viaţă comparat cu perioada în care era poliţist.

Dar Dave este în continuare pasionat de criminali – fusese un detectiv care prinsese mulţi criminali în serie. Acum, căutându-şi un hobby, a ajuns să… îi deseneze. Aşa că, spre disperarea soţiei, atenţia lui se îndreaptă tot spre criminali (în detrimentul unor întâlniri sociale, a unor sarcini casnice etc.).

Într-o zi, Dave primeşte un mesaj de la un fost coleg de facultate cum că trebuie să se întâlnească imediat. Mike, prietenul în cauză, vine acasă la Dave şi îi povesteşte despre un mesaj tulburător. Acesta îl îndemna să se gândească la un număr – Mike alege 658 – şi, imediat, să se îndrepte spre un loc unde găseste un plic cu o scrisoare cu acel număr şi instrucţiuni de a trimite o anumită sumă cuiva.

Cine este criminalul si de ce se joaca cu mintile victimelor? Verdon, un fin psiholog al relatiilor interumane, construieste cu multa abilitate labirintul la capatul caruia vei afla raspunsul.


Cartea Gândește-te la un număr scrisa de John Verdon este disponibila la reduceri online pe Elefant sau Carturesti.

libris.ro



Aboneaza-te si primeste pe email cele mai noi carti aparute in magazinele online
primind cele mai mari reduceri la carti. Descopera cele mai frumoase carti de citit online direct in casuta de email.