Carti la reduceri @Facebook

Reduceri la carti online! Cele mai noi si frumoase carti de citit online si cu reduceri bune! Carti online ieftine.

Cauta o carte la reduceri


... sau descopera sutele de recenzii la carti oferite de blogul Reduceri la carti. In biblioteca online gasiti o sumedenie de articole despre carti pentru copii, carti de dezvoltare personala, beletristica si multe alte carti. Spor la citit!

vineri, 17 februarie 2017

Cartea oglinzilor scrisa de Eugen Ovidiu Chirovici


Cartea oglinzilor scrisa de Eugen Ovidiu Chirovici

Scriitorul Eugen Ovidiu Chirovici a naucit lumea literara cu primul sau roman in limba engleza considerat “un fenomen editorial international” (The Guardian).

Pana in momentul de fata, drepturile de publicare au fost cumparate in peste 38 de tari, printre care Marea Britanie, SUA, Germania, Franta, Italia, Spania iar criticii se intrec in elogii la adresa romanului. Cartea a fost senzatia Targului de la Frankfurt, in 2015.

Cartea Oglinzilor”, scrisă de brașoveanul Ovidiu Chirovici, a fost vândută în 20.000 de exemplare, la doar o zi de la lansarea din Germania. Romanul a devenit bestseller și în Olanda și Italia. Potrivit editurii Rao, în Germania a fost înregistrat un record absolut de vânzări pe partea editorială locală. În țara noastră, romanul thriller a fost lansat în 4 februarie.

De altfel, „Cartea Oglinzilor” a fost vândut în peste 38 de țări din toată lumea. The Gurdian, caracterizează romanul ca un veritabil „fenomen editoial internațional”.

Romanul „The Book of Mirrors” al scriitorului făgărășan Eugen Ovidiu Chirovici are şanse să devină noua senzaţie literară mondială, după ce a fost comandat peste noapte de edituri din 23 de ţări şi este de aşteptat să aducă în conturile autorului, braşoveanul Eugen Ovidiu Chirovici, o sumă cu şapte zerouri în coadă.

Potrivit prestigiosului cotidian britanic „The Guardian“, cartea lui Chirovici (51 de ani) are şanse să depăşească numeroase recorduri de audienţă. „The Book of Mirrors“, roman încadrat în categoria „crimă mister“, a fost cumpărat în ultimele trei săptămâni de edituri din 23 de ţări şi-i poate aduce autorului, numai din vânzarea drepturilor de publicare, o mică avere. Jurnaliştii britanici scriu că în unele ţări, precum Germania, au existat până la 11 edituri care au participat la licitaţia pentru achiziţionarea drepturilor de autor.

Eugen Chirovici are contract cu agenţia literară britanică Peters Fraser and Dunlop (PFD), ai cărei oficiali s-au ocupat de vânzarea manuscrisului. Unul dintre angajaţii agenţiei a spus pentru „The Guardian“ că romanul scris de Chirovici „este incredibil, atât de sofisticat. Nu ai şti niciodată că a fost scris de cineva a cărui limbă maternă nu este Engleza”.
Într-o declaraţie a editorului de la Century, Francesca Pathak, spune că „The Book of Mirrors” te captivează încă de la prima pagină. „O să fie o uriaşă lansare de debut pentru noi”. Romanul poliţist are în centru povestea asasinării unui profesor de la Universitatea Princeton în anii 1980.

In thrillerul Cartea oglinzilor scrisa de Eugen Ovidiu Chirovici, facem cunostinta cu Peter Katz, agentul literar care in cei cinci ani de cariera a evaluat sute de manuscrise. Niciunul dintre acestea insa nu a reusit sa ii starneasca interesul precum fragmentul trimis de misteriosul Richard Flynn. Student la Princeton la vremea cand se petrec faptele din povestirea lui, Richard ofera atat de multe detalii despre uciderea profesorului Joseph Wider, incat Katz nu stie ce sa creada: oare autorul manuscrisului este criminalul sau doar are informatii care pot duce la elucidarea cazului?

Volumul care a luat cu asalt marea piata internationala de carte - “Cartea Oglinzilor” este singurul titlu al unui scriitor roman ale carui drepturi de publicare au fost vandute in peste 38 de tari.

 De altfel, „The Book of Mirrors“ este prima carte scrisă în engleză de către Eugen Chirovici. Braşoveanul, care locuieşte în Reading, s-a mutat în Marea Britanie în urmă cu trei ani, pentru a fi alături de fiul său, proaspăt student la Universitatea Cardiff, şi de soţia sa, care a primit o ofertă de angajare foarte tentantă, în calitate de analist financiar. Eugen Chirovici a descris în detaliu, pe site-ul personal, aventura scrierii romanului, despre care spune că este cel puţin la fel de interesantă ca şi cartea în sine. Romanul lui Chirovici este o poveste despre uciderea unui profesor carismatic de la Universitatea Princeton la sfârşitul anilor 1980. Născut în Făgăraş, Chirovici a publicat mai multe cărţi şi în România, potrivit CV-ului personal.

„Inteligent si sofisticat. O crima povestita asa cum Picasso picta tablouri.” Lee Child


Cartea Cartea oglinzilor scrisa de Eugen Ovidiu Chirovici este disponibila la Libris.

libris.ro



Aboneaza-te si primeste pe email cele mai noi carti aparute in magazinele online
primind cele mai mari reduceri la carti. Descopera cele mai frumoase carti de citit online direct in casuta de email.