Carti la reduceri @Facebook

Reduceri la carti online! Cele mai noi si frumoase carti de citit online si cu reduceri bune! Carti online ieftine.

Cauta o carte la reduceri


... sau descopera sutele de recenzii la carti oferite de blogul Reduceri la carti. In biblioteca online gasiti o sumedenie de articole despre carti pentru copii, carti de dezvoltare personala, beletristica si multe alte carti. Spor la citit!

luni, 20 februarie 2017

Saptamana PSI pentru parinti cu -25% reduceri la carti la carturesti.ro


-25% reduceri la carti pentru copii!

Copilul tău nu vrea să se trezească dimineața ca să meargă la grădiniță sau la școală? Ți se pare că adolescentul tău a devenit ”dependent” de calculator sau de telefonul mobil? 

Ediția din acest an a ”Săptămânii PSI pentru părinți” te invită în 7 orașe din țară la o serie de ateliere dedicate strategiilor prin care părinții își pot însoți copii în calea spre maturizarea afectivă, cognitivă și spirituală.

Psihologi și psihoterapeuți, specialiști în educație și în parentaj vor discuta despre cele mai eficiente strategii pentru a avea un copil creativ, echilibrat emoțional, stăpân pe sine și în stare să facă față provocărilor, dar și eșecurilor inevitabile din viața sa.

Despre rolul religiei și spiritualității în educație, despre tentațiile lumii virtuale, despre ce înseamnă un părinte ”cool”, dar și despre cum punem limite copiilor, pentru a nu-i transforma în niște mici tirani, veți putea discuta cu specialiștii invitați la ”Săptămâna PSI pentru părinți” în librăriile Cărturești din: București, Cluj, Timișoara, Iași, Brașov, Suceava și Arad.

Atelierele PSI se vor desfășura în perioada 20-26 februarie 2017.

Pe tot parcursul acestei săptămâni, cărțile editurii Trei dedicate parentajului și psihologiei copilului vor putea fi achiziționate cu o reducere de 25% pe carturesti.ro şi în toate librăriile Cărtureşti.

libris.ro



Aboneaza-te si primeste pe email cele mai noi carti aparute in magazinele online
primind cele mai mari reduceri la carti. Descopera cele mai frumoase carti de citit online direct in casuta de email.