Carti la reduceri @Facebook

Reduceri la carti online! Cele mai noi si frumoase carti de citit online si cu reduceri bune! Carti online ieftine.

Cauta o carte la reduceri


... sau descopera sutele de recenzii la carti oferite de blogul Reduceri la carti. In biblioteca online gasiti o sumedenie de articole despre carti pentru copii, carti de dezvoltare personala, beletristica si multe alte carti. Spor la citit!

luni, 27 martie 2017

Ce sunt Marile Piramide, scrisa de Thomas Hoobler si Dorothy Hoobler


Ce sunt Marile Piramide, scrisa de Thomas Hoobler si Dorothy Hoobler

Una dintre cele mai interesante carti pentru copii. Marile Piramide fascinează oameni de pe întreg globul. 

Ce sunt Marle Piramide?

 • Cea mai mare dintre Marile Piramide e una dintre cele mai impresionante constructii din lume
 • Dintre cele sapte minuni ale lumii antice, piramidele sunt singurele care inca mai exista
 • Nimeni nu stie sigur cum le-au construit egiptenii
 • Toate cele de mai sus sunt adevarate!


Sunt construcţii impresionante, singura dintre cele şapte minuni ale lumii antice care mai există şi astăzi. Deşi cercetate îndelung, încă mai păstrează secrete.

Ce sunt Marile Piramide” este o carte deosebit de interesantă şi bine scrisă pentru copii. Desenele incluse, paginarea şi fontul mare, alături de informaţiile prezentate în mod concis şi de detaliile atractive fac ca această carte să fie o călătorie minunată în Egipt şi în trecut.

Capitolele sunt scurte, iar pe lângă detalii despre piramide găsiţi şi multe alte date preţioase: despre filozofi, minunile lumii, construcţii înalte şi multe altele.

    “Unul dintre cele mai populare obiective turistice din Mexic e Chichen Itza, in peninsula Yucatan. In jurul secolului al zecelea d.Hr., mayasii au construit acolo un mare oras. Multe dintre cladirile sale inca mai exista, printre care mai multe piramide. Cea mai mare dintre ele se numeste El Castillo era folosita ca templu al zeului-sarpe cu pene. El Castillo e o piramida in trepte, cu scari pana sus pe fiecare dintre cele patru laturi, care duc la templul din piatra din varf. Cei care au construit El Castillo urmarisera miscarea soarelui. In fiecare an, la echinoctiile de primavara si de toamna (cele doua zile pe an in care ziua este egala cu noaptea), piramida prezinta un semn straniu. Scarile din coltul de nord-vest arunca o umbra peste treptele de pe latura nordica. Umbra arata ca un sarpe care se taraste in jos pe trepte. Probabil ca acesta trebuia sa-l reprezinte pe zeul-sarpe. 
    Exista nenumarate piramide in alte parti ale lumii. Unele, precum cele din Egipt, sunt in Africa. In Algeria se afla un cavou in forma de piramida in care fa fost ingropat un conducator in jurul anului 300 I.Hr. Dar in Sudan, la sud de Egipt, se afla vreo 220 de piramide regale, care au gazduit candva trupurile regilor si reginelor Imperiului Nubian.
    In timpul dinastiei Chola, in sudul Indiei s-au construit o multime de temple in forma de piramida din granit (din secolul al treilea i.Hr. pana la sfarsitul secolului al treisprezecelea d.Hr.)."

Ce sunt Marile Piramide” este aşadar o carte minunată pentru tineri. O incursiune fascinantă în lumea Egiptului antic şi un prilej de a descoperi multe informaţii interesante. Este o lectură perfectă de timp liber care are marele merit de a oferi informaţii istorice şi date reale într-o manieră prietenoasă. Copiii o vor adora!

Afla mai multe despre Marile Piramide din aceasta carte amuzanta si minunat ilustrata!

O carte minunata pentru copii. Cartea Ce sunt Marile Piramide, scrisa de Thomas Hoobler si Dorothy Hoobler este disponibila la Libris.

libris.ro



Aboneaza-te si primeste pe email cele mai noi carti aparute in magazinele online
primind cele mai mari reduceri la carti. Descopera cele mai frumoase carti de citit online direct in casuta de email.