Carti la reduceri @Facebook

Reduceri la carti online! Cele mai noi si frumoase carti de citit online si cu reduceri bune! Carti online ieftine.

Cauta o carte la reduceri


... sau descopera sutele de recenzii la carti oferite de blogul Reduceri la carti. In biblioteca online gasiti o sumedenie de articole despre carti pentru copii, carti de dezvoltare personala, beletristica si multe alte carti. Spor la citit!

marți, 18 aprilie 2017

Inclestarea regilor (Saga Cantec de gheata si foc, partea a II-a, ed. 2017) scrisa de George R.R. Martin


Inclestarea regilor (Saga Cantec de gheata si foc, partea a II-a, ed. 2017) scrisa de George R.R. Martin

Inclestarea regilor este cea de-a doua carte din saga fantasy Cantec de gheata si foc.

Povestea continua cu aceleasi dinastii rivale, iubiri, tradari, sfetnici rauvoitori, regi incapabili, un gigantic zid de aparare impotriva unor forte nestiute, bastarzi si dragoni de mult disparuti.

Totul se petrece intr-un climat al fratricidului si al incestului, al alchimiei si al crimei.

Westeros este taramul uitat al luptei si al razbunarii, al vrajitoriei si al razboiului. Povestea din Urzeala tronurilor continua in volumul al doilea cu haosul din lumea politica in care fecioarele se aliaza cu nebunii, fratii comploteaza unul impotriva celuilalt, iar mortii se ridica pentru a intuneca pamantul.

De la fortareata Piatra Dragonului pana la taramurile amenintatoare din Winterfell, haosul a pus stapanire pe toata suflarea. Raceala dura a iernii se apropia ca o bestie infuriata.

Cei doi conducatori care asigurasera linistea taramului, Lordul Eddard Stark si Regele Robert Baratheon, au cazut prada intrigilor si tradarii. Iar pretendentii la tronul Celor Sapte Regate s-au hotarat sa isi impuna vointa prin foc si distrugere.

Intr-un climat al incestului si al fratricidului, al alchimiei si al crimei, pretul gloriei va fi masurat in sange si le va fi platit celor mai cruzi invingatori.

„Un razboi pentru succesiunea la tron intoarce fratii unii impotriva altora, intr-o lupta armata si politica fara precedent. Sapte familii nobiliare sunt prinse in infruntare, iar viata si avutia lor depind de eternul joc al santajului, al intrigilor, al rapirilor si al magiei. Universul creat de Martin este de o bogatie fara precedent, plin de personaje devorate de setea de putere, impinse dincolo de limitele onoarei si ale tradarii.“


libris.ro



Aboneaza-te si primeste pe email cele mai noi carti aparute in magazinele online
primind cele mai mari reduceri la carti. Descopera cele mai frumoase carti de citit online direct in casuta de email.