Carti la reduceri @Facebook

Reduceri la carti online! Cele mai noi si frumoase carti de citit online si cu reduceri bune! Carti online ieftine.

Cauta o carte la reduceri


... sau descopera sutele de recenzii la carti oferite de blogul Reduceri la carti. In biblioteca online gasiti o sumedenie de articole despre carti pentru copii, carti de dezvoltare personala, beletristica si multe alte carti. Spor la citit!

luni, 10 aprilie 2017

Trandafiri scrisa de Leila Meacham


Trandafiri scrisa de Leila Meacham

Un roman care te aduce in viata unei familii intr-un moment in care totul se schimba printr-un simplu gest si care iti ofera apoi posibilitatea de a vedea cum reusesc cei implicati sa se descurce.

La inceputul secolului XX, intr-o vreme in care onoarea si sacrificiul sunt inca principii calauzitoare, micutul oras Howbutker, din zona estica a Texasului, este guvernat de doua familii cu origini stravechi: Toliver, stapana celei mai mari plantatii de bumbac din zona, si Warwick, care are in proprietate hectare intregi de paduri cu lemn pentru cherestea.

Trandafiri – numele unui album de familie in care sunt pastrate informatii cu privire la una dintre familiile fondatoare ale unui oras (si la povestea amuzanta a numelui).

O doamna in varsta, care afla ca are cancer in forma terminala, si care decide sa nu lase mostenire nepoatei ceea ce i s-ar fi cuvenit. Matusa considera ca alege bine pentru nepoata, ca ii da o sansa la viata, una pe care ea n-a avut-o.

Copiii celor doua familii, frumoasa si incapatanata Mary Toliver, si delicatul, dar puternicul Percy Warwick, sunt eroii unei povesti de dragoste dramatice. Percy o iubeste pe Mary de cand se stie si isi doreste cu ardoare sa o ia in casatorie, dar in inima lui Mary nimic nu este mai presus decat plantatia de bumbac lasata mostenire de tatal ei.

Atractia dintre ei este insa de neevitat, iar consecintele despartirii lor se resimt de-a lungul anilor, dand nastere unui sir nesfarsit de minciuni, dezamagiri, secrete si tragedii. O saga ce se intinde pe mai multe generatii (1914-1985), o iubire dincolo de limite si un blestem al pamantului care umbreste dintotdeauna destinul familiei Toliver.

Leila Meacham ofera cititorilor un splendid buchet de sentimente de familie, in care se impletesc pasiunea, razbunarea si o multime de “ce-ar fi fost daca”.

O poveste frumoasa, un roman captivant, un roman care ne poarta prin Texas, care ne aminteste de Pe aripile vantului putin, care are, desigur, si o poveste de dragoste (pe care, in felul ei, matusa incerca sa o impiedice). O saga – mai multe generatii, afaceri de familie, iubire, tradari, secrete – toate intr-un roman care va va placea. Daca ar fi sa utilizez un cuvant pentru a descrie cartea as spune: fina.

O poveste de viata – poate ca drama i-ar spune daca s-ar face un film.

Cartea Trandafiri scrisa de Leila Meacham este
disponibila la Libris.

libris.ro



Aboneaza-te si primeste pe email cele mai noi carti aparute in magazinele online
primind cele mai mari reduceri la carti. Descopera cele mai frumoase carti de citit online direct in casuta de email.