Carti la reduceri @Facebook

Reduceri la carti online! Cele mai noi si frumoase carti de citit online si cu reduceri bune! Carti online ieftine.

Cauta o carte la reduceri


... sau descopera sutele de recenzii la carti oferite de blogul Reduceri la carti. In biblioteca online gasiti o sumedenie de articole despre carti pentru copii, carti de dezvoltare personala, beletristica si multe alte carti. Spor la citit!

marți, 16 mai 2017

Împrietenește-l cu olița! Ghidurile Usborne pentru părinți scrisa de Caroline Young


Împrietenește-l cu olița! Ghidurile Usborne pentru părinți scrisa de Caroline Young

Trecerea de la scutec la oliță este un moment important pentru fiecare copil – și pentru părinți. 

Pentru ca această trecere sa se realizeze cât mai simplu, Caroline Young a grupat o seamă de sfaturi, informații științifice, întrebări frecvente și răspunsuri pentru a-i ajuta pe părinți.

Nu este deloc ușor să înveți un copil cum să folosească toaleta, așa cum poate să dea mărturie orice părinte. Dar, cu ajutorul acestei cărți din seria Ghidurile usborne pentru părinți, totul va deveni mai simplu, mai puțin stresant și – de ce nu? – chiar un pic amuzant.

Cartea face parte din seria Ghidurile Usborne pentru părinți. Formatul este A4, iar tiparul este color – exterior și interior. Informațiile sunt prezentate într-un mod prietenos – paginile cărții au numeroase ilustrații, căsuțe cu sfaturi, precizări importante etc., toate ordonând informația și făcând-o ușor de urmărit.

Datele incluse urmăresc, pas cu pas, procesul de trecere de la scutec la oliță și, mai apoi, la WC. Părinții vor găsi și numeroase detalii suplimentare care îi vor ajuta să înțeleagă întregul proces, diferenţele care pot exista între copii şi multe sfaturi care să îi ajute să îşi păstreze calmul de-a lungul acestui proces care poate fi, uneori, anevoios.

Ghidul îi învaţă pe părinţi cum să comunice cu copii, când este momentul oportun pentru trecerea la oliţă, cum să gestioneze rezistenţa copiilor la acest nou obiect, cum să se descurce pe drum, atunci când copiii nu mai au scutec, cum să ajungă la nopți uscate. Fiecare etapă este prezentată în amănunt, însă informațiile sunt oferite în mod concis, putându-se astfel reține ușor esențialul.

Autoarea a combinat cu măiestrie informațiile științifice de ultimă oră, strategiile de success recomandate de cei mai mari specialiști în puericultură cu sfaturi de bun-simț și sugestii amuzante care se vor dovedi, fără îndoială, un ajutor prețios pe drumul de la scutec la oliță. - See more at: https://www.cartepedia.ro/carte/parenting-si-cresterea-copilului/educatia-si-psihologia-copilului/imprieteneste-l-cu-olita-ghidurile-usborne-pentru-parinti-48649.html#sthash.ECvk39zQ.dpuf

“Împrietenește-l cu olița! Ghidurile Usborne pentru părinți” este o carte utilă așadar părinților cu bebeluși și celor ce vor avea un copil curând.

Împrietenește-l cu olița! Ghidurile Usborne pentru părinți scrisa de Caroline Young este disponibila la Cartepediala categoria Carti pentru Copii

libris.ro



Aboneaza-te si primeste pe email cele mai noi carti aparute in magazinele online
primind cele mai mari reduceri la carti. Descopera cele mai frumoase carti de citit online direct in casuta de email.