Carti la reduceri @Facebook

Reduceri la carti online! Cele mai noi si frumoase carti de citit online si cu reduceri bune! Carti online ieftine.

Cauta o carte la reduceri


... sau descopera sutele de recenzii la carti oferite de blogul Reduceri la carti. In biblioteca online gasiti o sumedenie de articole despre carti pentru copii, carti de dezvoltare personala, beletristica si multe alte carti. Spor la citit!

luni, 29 mai 2017

Prima dragoste, ultimele ritualuri. In asternuturi scrisa de Ian Mcewan


Prima dragoste, ultimele ritualuri. In asternuturi scrisa de Ian Mcewan

„Un scriitor talentat, sprijinit de o imaginatie absolut originala.” (Julian Barnes)

„Prima dragoste, ultimele ritualuri... reprezinta o performanta stralucita, impresionanta si stranie deopotriva.” (The Observer)

„Au fost ca o cercetare de laborator pentru mine. Am avut sansa sa incerc diferite lucruri, sa ma descopar pe mine insumi ca scriitor” – spunea Ian McEwan despre poves­tirile adunate in volumul cu care a debutat in 1975. Fiind opera unui tinar care experimenteaza cu propriile im­pulsuri si limite, il vom descoperi intr‑o ipostaza preocu­pata de ideea adolescentei, acea demarcare fina si, de cele mai multe ori, confuza intre copilarie si maturitate, in care frinturi de inocenta intilnesc revelatii din lumea adultilor. Tensionate, uneori sumbre, de atmosfera, poves­tirile din acest volum exploreaza teme sexuale, perver­siunea si grotescul, in varii si neasteptate forme, si ne arata cum crima se poate naste din monotonia existentei, cum perversitatea poate decurge dintr‑o curiozitate ado­lescentina, iar raul in stare pura poate fi solutia unei insuportabile singuratati.

„Un autor care-si stapineste perfect mijloacele epice. Povestirile lui Ian McEwan, cu scriitura lor calma, precisa si incarcata de senzualitate, stau sub semnul realismului magic – o transfigurare a realitatii inconjuratoare, cu un efect neasteptat.” (New York Review of Books)

Cartea Prima dragoste, ultimele ritualuri. In asternuturi scrisa de Ian Mcewan este la reduceri pe site-ul Libris, cea mai mare librarie online.

libris.ro



Aboneaza-te si primeste pe email cele mai noi carti aparute in magazinele online
primind cele mai mari reduceri la carti. Descopera cele mai frumoase carti de citit online direct in casuta de email.