Carti la reduceri @Facebook

Reduceri la carti online! Cele mai noi si frumoase carti de citit online si cu reduceri bune! Carti online ieftine.

Cauta o carte la reduceri


... sau descopera sutele de recenzii la carti oferite de blogul Reduceri la carti. In biblioteca online gasiti o sumedenie de articole despre carti pentru copii, carti de dezvoltare personala, beletristica si multe alte carti. Spor la citit!

luni, 31 iulie 2017

Comploturile pentru asasinarea lui Hitler scrisa de Roger Moorhouse


Comploturile pentru asasinarea lui Hitler scrisa de Roger Moorhouse

Iată aşadar un subiect inedit de carte. Şi informaţii despre oameni necunoscuţi, despre comploturi despre care puţini ştiu. Lucrarea, foarte bine documentată, prezintă încercările de asasinare a lui Hitler, numeroase trimiteri bibliografice şi o seamă de fotografii.

Veţi afla despre măsurile de securitate ale lui Hitler şi despre teama de a cădea victimă unui asasin:

Hitler era preocupat de ideea că ar putea cădea victimă unui asasin. În consecinţă, aşa cum le-a inoculat bodzguarzilor săi, supravieţuirea proprie era de o importanţă imensă. Astfel, el a manifestat un interes deosebit de amănunţit în ceea ce priveşte măsurile de securitate şi a cerut ca acestea să fie mereu înnoite şi intensificate. El purta, de obicei, un pistol în public, şi bodyguarzii săi personali şi adjutanţii erau în permanenţă înarmaţi.
(p. 36).

Veţi cunoaşte oameni din diverse ţări şi cu diverse meserii şi cunoştinţe şi veţi afla despre idei care păreau a fi geniale dar care nu au avut succes. Veţi afla despre pedepsele primite de cei prinşi şi, prin intermediul tuturor acestor informaţii, veţi avea un tablou mai complet asupra vieţii lui Hitler.

„De la simpli meşteşugari la militari de rang superior, de la apolitici obsedaţi ideologic şi de la agenţi ai inamicului la oameni apropriati Fuhrerului, mulţi au atentat la viaţa lui Hitler. În mod inexplicabil, puţini dintre ei sunt cunoscuţi dincolo de marginile înguste ale istoriei academice. Faptele lor ar smulge cu greu un gram de recunoştinţă din partea publicului cititor. Aceasta este povestea lor. Este povestea planurilor lor, a motivelor lor şi, inevitabil, a eşecurilor lor. Dar, este, de asemenea, o poveste despre supravieţuirea remarcabilă
(p. 17) a lui Hitler.


libris.ro



Aboneaza-te si primeste pe email cele mai noi carti aparute in magazinele online
primind cele mai mari reduceri la carti. Descopera cele mai frumoase carti de citit online direct in casuta de email.