Carti la reduceri @Facebook

Reduceri la carti online! Cele mai noi si frumoase carti de citit online si cu reduceri bune! Carti online ieftine.

Cauta o carte la reduceri


... sau descopera sutele de recenzii la carti oferite de blogul Reduceri la carti. In biblioteca online gasiti o sumedenie de articole despre carti pentru copii, carti de dezvoltare personala, beletristica si multe alte carti. Spor la citit!

luni, 23 octombrie 2017

Omul din castelul înalt scrisa de Philip K. Dick


În acest univers avem un evreu care lucrează la un anticariat. El trebuie să rămână acolo, pentru că altfel ar ajunge într-o zonă controlată de nemţi. Iar nemţii şi evreii, după cum ştiţi, nu se înţeleg foarte bine.

Romanul urmăreşte o seamă de personaje şi deciziile mărunte pe care le iau. Fiecare hotărâre le schimbă viaţa – nu întotdeauna în mod decisiv, ci aşa cum se întâmplă în viaţa reală: orice decizie are o consecinţă, duce la o altă situaţie, face ca lucrurile să înainteze.

În SUA, Japonia şi Germania îşi împart influenţa. Da, Japonia şi Germania, pentru că războiul a fost câştigat de Axă. Iată aşadar un roman care oferă o istorie alternativă. Merită menţionat că nicio clipă nu te întrebi de ce, totul este bine creat, iar varianta pare plauzibilă.

În această lume diferită, se aud zvonuri despre un roman, „Lăcusta”, care ar prezenta o istorie alternativă în care războiul fusese câştigat de celelalte puteri. Nu se cunoaşte autorul, dar se spune că este chiar omul din castelul înalt.

Şi nu vă spun mai multe despre subiect pentru a nu vă răpi plăcerea lecturii. Adaug doar că există ceva elemente schimbate în filmul cunoscut multora, astfel că romanul devine interesant şi pentru cei care urmăresc serialul, nu doar pentru fanii lui Philip K. Dick sau cei care doresc să îl descopere.

Trebuie adăugat şi că nu acţiunea este pe primul loc în acest roman. Discuţiile personajelor şi meditaţiile lor aduc în atenţie numeroase teme, ridică întrebări şi determină cititorii să mediteze asupra subiectelor propuse (aducând, puţin, aminte de romanele lui Dostoievski).

Bine aţi venit în anul 1962.

Cartea Omul din castelul înalt scrisa de Philip K. Dick este disponibila la Libris si Elefant.

libris.ro



Aboneaza-te si primeste pe email cele mai noi carti aparute in magazinele online
primind cele mai mari reduceri la carti. Descopera cele mai frumoase carti de citit online direct in casuta de email.