Carti la reduceri @Facebook

Reduceri la carti online! Cele mai noi si frumoase carti de citit online si cu reduceri bune! Carti online ieftine.

Cauta o carte la reduceri


... sau descopera sutele de recenzii la carti oferite de blogul Reduceri la carti. In biblioteca online gasiti o sumedenie de articole despre carti pentru copii, carti de dezvoltare personala, beletristica si multe alte carti. Spor la citit!

joi, 11 ianuarie 2018

Colectia Calatorii pentru o viata - 500 de locuri unice de vizitat intr-o viata


Colectia Calatorii pentru o viata - 500 de locuri unice de vizitat intr-o viata


500 de locuri care va ofera o diversitate inegalabila - oceane, munti, dealuri si valcele, catune si orase - si o varietate de mijloace de transport - cu trenul, cu avionul sau cu masina, pe jos sau pe apa.

Cand plecati in vacanta, cautati ceea ce este adevarat si autentic.

Fiti deschisi in fata necunoscutului si a intamplarii, si apreciati ineditul fiecarui traseu. In paginile acestei colectii sunt ilustrate unele dintre cele mai spectaculoase destinatii ale lumii.
  • PE APA. Mergeti cu pluta prin Marele Canion, luati feluca in aval pe Nil, navigati cu vaporasul in Anglia sau faceti o croaziera pe Dunare.
  • CU MASINA. Faceti-va de cap pe Route 66, conduceti de la Delhi la Taj Mahal sau faceti un tur pe malul lacului Garda sau in Dolomitii din Italia.
  • CU TRENUL. Beti Pisco Sour in trenuletul care va duce prin Peru catre lacul Titicaca, parcurgeti cu viteza Japonia in Shinkansen sau luati-o incet prin salbaticia Africii, intr-un safari in rezervatiile de vanatoare din Africa de Sud.
  • PE JOS. Traversati un fluviu lat de peste un kilometru in Parcul National Denali din Alaska, mergeti pe jos prin defileul Samaria din Creta sau faceti o excursie pâna la tabara de baza de pe Everest.
  • PE BICICLETA. Traversati cunoscuta Autostrada a Mortii din Bolivia, faceti mountain-biking prin Transilvania sau schimbati viteza pe linistitele drumuri de tara din Provence.
  • CALARE. Mergeti pe Traseul Santa Fe, luati caravana de camile prin Maroc, calariti in Anzi sau faceti un safari calare pe elefanti in Nepal.
  • DIN AER. Zburati deasupra paradisului hawaian, alunecati cu planorul deasupra orasului Rio, admirati cascada Victoria dintr-un aparat usor de zbor sau bucurati-va de privelisti aeriene deasupra Marii Bariere de Corali din Australia.
  • CU ALTE MIJLOACE DE TRANSPORT. Faceti o cursa cu sania trasa de caini in Alaska, luati elicopterul in Columbia Britanica, faceti scufundari in Belize, deplasati-va in pas de tango in Buenos Aires sau admirati balenele de la bordul vaporasului in Insulele Azore.
  • PLUS Peste 20 de liste Top 10, variind de la croaziere la plimbari cu tramvaiul, de la trasee subterane la rute pentru biciclisti.


Colectia Calatorii pentru o viata - 500 de locuri unice de vizitat intr-o viata este disponibila la eMAG, Elefant si Litera.

libris.ro



Aboneaza-te si primeste pe email cele mai noi carti aparute in magazinele online
primind cele mai mari reduceri la carti. Descopera cele mai frumoase carti de citit online direct in casuta de email.