Carti la reduceri @Facebook

Reduceri la carti online! Cele mai noi si frumoase carti de citit online si cu reduceri bune! Carti online ieftine.

Cauta o carte la reduceri


... sau descopera sutele de recenzii la carti oferite de blogul Reduceri la carti. In biblioteca online gasiti o sumedenie de articole despre carti pentru copii, carti de dezvoltare personala, beletristica si multe alte carti. Spor la citit!

luni, 22 ianuarie 2018

Greşeala fatală, scrisa de Sophie Hannah


Greşeala fatală, scrisa de Sophie Hannah

Nicki Clements şi-a convins soţul să se mute din Londra într-un orăşel mai mic. Nu i-a spus lui Adam adevăratul motiv. Acum, când un vecin a fost omorât, ea devine suspectă.

Dar lucrurile sunt mult mai complicate decât atât. Un nou roman palpitant de la regina thrillerului psihologic Editorialistul Damon Blundy a fost ucis. La interogatoriu este adusa Nicki Clements, o femeie pe care n-a cunoscut-o in viata lui. Evident, nu poate raspunde la intrebarile cu care o asalteaza investigatorii

Victima era un jurnalist care, prin editorialele sale, îşi crease o sumedenie de duşmani. Nicki ajunge să fie dusă la secţie pentru că, în ziua când cadavrul lui Damon Blundy a fost descoperit, ea a ocolit, de câteva ori, casa şi poliţiştii din zonă.

A trebuit să se ducă de câteva ori la şcoala unde învaţă copiii ei, iar drumul cel mai scurt ar fi fost pe strada lui Damon. Dar era plină de polițiști și, întrucât Nicki l-a zărit pe un anume agent de care se ferea, a preferat să ocolească zona. Ceea ce a devenit o acțiune privită cu suspiciune de polițiști.

Pas cu pas elementele se leagă, ca într-un puzzle. Ce legătură există între Nicki, un site – Intimate Links -, o aventură virtuală, vestitul jurnalist și cum se încheie totul vă las pe voi să aflați citind romanul Greşeala fatală.

Sophie Hannah a creat personaje interesante, o intrigă fabuloasă, răsturnări de situație nebănuite, toate într-un thriller care se citește cu sufletul la gură de la prima la ultima pagină.

Nu e de mirare așadar că The Independent spune despre autoare că este „Un fel de Agatha Christie în cea mai reușită formă a ei, dar actualizată pentru epoca Twitterului și a întâlnirilor online, cu toată frumusețea și ticăloșia lor.


Cartea Greşeala fatală, scrisa de Sophie Hannah este disponibila si se poate cumpara la Libris, Diverta Online cat si Nemira

libris.ro



Aboneaza-te si primeste pe email cele mai noi carti aparute in magazinele online
primind cele mai mari reduceri la carti. Descopera cele mai frumoase carti de citit online direct in casuta de email.