Carti la reduceri @Facebook

Reduceri la carti online! Cele mai noi si frumoase carti de citit online si cu reduceri bune! Carti online ieftine.

Cauta o carte la reduceri


... sau descopera sutele de recenzii la carti oferite de blogul Reduceri la carti. In biblioteca online gasiti o sumedenie de articole despre carti pentru copii, carti de dezvoltare personala, beletristica si multe alte carti. Spor la citit!

joi, 20 aprilie 2017

Lindbergh. Povestea unui soricel zburato scrisa de Torben Kuhlmann


Lindbergh. Povestea unui soricel zburator - Torben Kuhlmann

Colectia Povesti ilustrate de la Corint Junior aduce un titlu sensibil, dar si adevarata pagina a aviatiei mondiale Lindbergh – Povestea soricelului zburator.

Povestea ingenioasa si ilustratiile minunate ale lui Torben Kuhlmann vor cuceri imaginatia cititorilor – mai tineri sau mai varstnici – cu ispravile acestui neinfricat soricel.

Cartea Lindbergh. Povestea unui soricel zburator - Torben Kuhlmann face parte din categoria Literatura Universala a librariei online Libris.ro si este scrisa de Torben Kuhlmann. Cartea a fost publicata in 2016 la editura CORINT.

Fragment din poveste:

Inauntru era intuneric. Uriasul ceas din turn ticaia zgomotos, iar pendula batea ritmic, scotand un sunet impresionant. Soricelul simtea cum il trec fiori pe sira spinarii. Dar, blocand cu grija rotile dintate ale ceasului, a reusit sa care in balconul turnului avionul greu. Soricelul nostru nu putea spera la o pista de decolare mai buna.

Motorul a pornit rapid, iar elicea a inceput sa zbarnaie. Era un taraboi de nedescris! Dar nu era singurul zgomot. De undeva, din spate, soricelul auzi o bataie rapida de aripi!

Sunt vremuri grele... pentru un soricel. O noua inventie – capcana mecanica pentru soareci – i-a facut pe toti semenii lui sa fuga in America, taramul celor liberi.

Dar cum vapoarele cu aburi sunt pazite de pisici, Atlanticul nu mai poate fi traversat in siguranta. In cel mai intunecat ascunzis... singurul soricel ramas are o idee senzationala.

Trebuie sa invete sa zboare!

Ca responsabil cu ingrijirea avionului lui Charles Lindbergh, Spirit of St. Louis, aflat la Smithsonian Institution’s National Air and Space Museum, am crezut ca lui Lindbergh i-a venit ideea sa zboare peste Atlantic, fara oprire, de unul singur, dupa ce a citit in presa o stire despre incercarea esuata a faimosului pilot francez Rene Fonck, din septembrie 1926. [...] Dar acum stiu adevarata sursa de inspiratie a lui Lindbergh...
F. Robert van der Linden, National Air and Space Museum, Smithsonian Institution

Cartea Lindbergh. Povestea unui soricel zburator - Torben Kuhlmann este disponibila la Libris, la reduceri.

libris.ro



Aboneaza-te si primeste pe email cele mai noi carti aparute in magazinele online
primind cele mai mari reduceri la carti. Descopera cele mai frumoase carti de citit online direct in casuta de email.