Carti la reduceri @Facebook

Reduceri la carti online! Cele mai noi si frumoase carti de citit online si cu reduceri bune! Carti online ieftine.

Cauta o carte la reduceri


... sau descopera sutele de recenzii la carti oferite de blogul Reduceri la carti. In biblioteca online gasiti o sumedenie de articole despre carti pentru copii, carti de dezvoltare personala, beletristica si multe alte carti. Spor la citit!

luni, 28 noiembrie 2016

Fantana Inaltarii - Al doilea volum din seria Nascuti din ceata Brandon Sanderson


Fantana Inaltarii - Al doilea volum din seria Nascuti din ceata Brandon Sanderson

Autorul Brandon Sanderson reuseste ca, indiferent de serie, sa isi surprinda cititorii. Intr-un mod excelent. Cel de-al doilea volum din seria "Nascuti din ceata" aduce in scena noi personaje, alaturi de unele cunoscute, si o noua legenda, un loc deosebit, care ar putea fi solutia castigarii razboiului.

Lordul Legiuitor a murit - insa Elend Venture (noul conducator) are multe probleme. Mai mult, el este complet diferit de Kelsier. Anumiti oameni (aristocrati, negutatori) nu sunt multumiti de masurile lui Elend. Mai mult, exista armate ameninta Luthadel-ul.

Elend se poate bizui insa pe cativa apropiati, inclusiv pe asasina neoficiala a curtii, Vin, cea care era un Nascut-din-Ceata. "Salturile unui Nascut-din-Ceata nu semanau cu zborul pasarilor. Te duceau cu gandul mai degraba la niste sageti ricosate.

Date fiind aceste probleme, Fantana Inaltarii este adusa in atentie. O legenda, un loc despre care nu se stie daca exista cu adevarat si, desi se presupune ca ofera putere celui care o gaseste, nu se stie ce fel de putere ii da.

"Fantana Inaltarii" este un roman captivant. Personajele variate (veti vedea ca unele se afla in prim-plan o perioada, precum Boare, dar ca fiecare are rostul sau si ca, dincolo de locul in actiune, fiecare personaj important este prilej de meditatie pentru cititor la anumite aspecte din viata de zi cu zi) completeaza in mod armonios actiunea alerta (accentul in acest al doilea roman care pe relatiile intre personaje, actiunea fiind in plan secundar).

Cel de-al doilea roman al seriei este unul apreciat de cititori din lumea intreaga. Cele peste 840 de pagini scrise de Brandon Sanderson va vor cuceri cel putin la fel de mult ca "Ultimul imperiu", mai ales daca sunteti iubitori de fantasy. Prefer sa va las sa descoperiti deopotriva personajele si actiunea, insa va spun ca si de aceasta data este posibil ca finalul sa va surprinda si ca, la sfarsit, veti dori sa incepeti imediat lectura celui de-al treilea volum al trilogiei!

Volumul Fantana Inaltarii - Al doilea volum din seria Nascuti din ceata Brandon Sanderson este disponibil la Libris si Editura Trei

libris.roAboneaza-te si primeste pe email cele mai noi carti aparute in magazinele online
primind cele mai mari reduceri la carti. Descopera cele mai frumoase carti de citit online direct in casuta de email.