Carti la reduceri @Facebook

Reduceri la carti online! Cele mai noi si frumoase carti de citit online si cu reduceri bune! Carti online ieftine.

Cauta o carte la reduceri


... sau descopera sutele de recenzii la carti oferite de blogul Reduceri la carti. In biblioteca online gasiti o sumedenie de articole despre carti pentru copii, carti de dezvoltare personala, beletristica si multe alte carti. Spor la citit!

vineri, 21 aprilie 2017

Jocul Kendama: Reduceri jucarii Kendama


Jocul Kendama: Reduceri Kendama

Kendama este o jucarie din lemn de origine japoneza, care se bucura de o popularitate mare atat in randul copiilor, cat si in cel al adultilor. Jocul de tip yoyo Kendama este cel mai vândut joc al momentului în România.

Desi poate parea simplu la prima vedere, jocul cu kendame este foarte complex, cu mai mult de 1000 de tehnici diferite si posibilitati nelimitate de trick-uri.

Jocurile Kendama au prins foarte bine în România, mai ales în rândul copiilor și a celor foarte tineri. Kendama vine ca o alternativă la activitățile din fața calculatorului și a device-urilor mobile. Kendama provoacă, te pune la încercare, te solicita intelectual, îți cere atenție, concentrare, răbdare, perseverență și echilibru.

Kendama este un joc de origine japoneză, practicat înca din antichitate. Se pare că făcea parte din tehnicile de pregătire ale samuraiilor, corpul de lemn al jucăriei împrumutând din caracteristicile mânerului legendarelor sabii ale acestora.

„Aruncă și prinde”, îți pune la încercare îndemânarea și coordonarea ochi-mâna. La început, oamenii se jucau pentru plăcerea lor, însa în timp s-a ajuns să se organizeze adevărate competiții.

A lucra cu Kendama nu e ușor, presupune exercițiu, dorința de a finaliza scheme de joc, de la cele mai simple, la cele mai complexe: small cup, spike, lighthouse, flip lunar etc. Cu o singură Kendama poți face infinit de multe trick-uri. Kendama invită la socializare.

Jocul Kendama: Reduceri jucarii Kendama 

Kendama japoneză e formată din ken (suport cu 3 cupe și spike) și tama (bila din lemn) unite printr-o ață, iar jocul constă în mânuirea bilei spre a fi prinsă pe spike sau pe una dintre cele 3 cupe.

Modelele SUNRISE STREET sunt perfect echilibrate si concepute special spre a fi extra durabile. Vopseaua este foarte rezistenta la socuri si e finisata cu un luciu ce ii dau o frumusete aparte.


Kendama SunRise Street este cea mai ieftina kendama de competitie respectand parametri standard acceptate de JKA (Japan Kendama Asociation). Testate si certificate in conformitate cu normele de calitate europene (CE)


  • Marime kendama: 18 cm (medie)
  • Material: Lemn
  • Ambalaj: cutie cu dimensiunea 19 x 7 x 6 cm. Fiecare ambalaj include o ata de rezerva.


Kendama este format din "Ken" (maner sau sabie), "Tama" (bila), conectate printr-un sfoară (numita ito) si din trei cupe de marimi diferite.

Kendama de fata, din gama SunRise Street, este o kendama originala, are bila rosie si manerul din lemn, perfect adaptat pentru a efectua, in functie de indemanarea, experienta sau chiar imaginatia fiecarui jucator, nenumarate trick-uri de baza sau dificile: Big Cup, Base Cup, Spike, Jumping Stick, Lighthouse, Underspike, Bird, si multe altele.

Pentru mai multe modele Kendama verifica pagina dedicata acestui joc de indemanare si precizie.



Gaseste toate modelele de jucarii Kendama aflate la reduceri pe Libris.

libris.ro



Aboneaza-te si primeste pe email cele mai noi carti aparute in magazinele online
primind cele mai mari reduceri la carti. Descopera cele mai frumoase carti de citit online direct in casuta de email.