Carti la reduceri @Facebook

Reduceri la carti online! Cele mai noi si frumoase carti de citit online si cu reduceri bune! Carti online ieftine.

Cauta o carte la reduceri


... sau descopera sutele de recenzii la carti oferite de blogul Reduceri la carti. In biblioteca online gasiti o sumedenie de articole despre carti pentru copii, carti de dezvoltare personala, beletristica si multe alte carti. Spor la citit!

marți, 6 decembrie 2016

Un baiat numit Craciun - Matt Haig


Un baiat numit Craciun - Matt Haig

Un baiat numit Craciun - Matt Haig este cartea cea mai frumoasa pe care-ti poti dori s-o citesti de sarbatori. Are de toate: zapada, aventuri, magie, umor, reni, turta dulce, elfi, spiridusi si un baiat pe nume Nikolas caruia nu-i e teama sa creada in magie. Va descriu un mic capitol, plin de emotii.

“Asa ca au tot zburat, mai departe si mai departe. Renul plana pe deasupra padurilor la mica inaltime si mai sus peste dealurile si sesurile largi, pamantii, care pareau sa se intinda la nesfarsit, in speranta ca l-ar putea zari pe Micutul Kip.
Singurul lucru pe care nu l-au facut a fost sa zboare chiar deasupra oraselor, fiindca Nikolas nu stia cum ar reactiona oamenii daca ar vedea un baiat calare pe-un ren trecandu-le peste capete. Insa, chiar si asa, uneori au vazut oameni. Ceea ce il bucura pe Blitzen.
Stiti, Nikolas mai pricepuse un lucru despre Blitzen, si anume ca renul avea simtul umorului. Iar ceea ce i se parea lui foarte amuzant era sa faca pipi pe oameni. Se tot tinea, cat putea el de mult, iar apoi, cand vedea pe cineva jos, departe, pur si simplu, hm, isi dadea drumul, psss, psss. Iar oamenii respectivi credeau pur si simplu ca ploua.
- Nu-i un dar de Craciun prea frumos, Blitzen! zicea Nikolas, dar nu se putea abtine din ras.
Si astfel au tot calatorit, iute si lent, mai jos si mai sus, la nord si la sud si la vest, dar fara succes. Nikolas era tot mai disperat. Poate ca, pana la urma, trebuia pur si simplu sa mearga acasa. Incepea sa se simta tare obosit si dadea seama ca Blitzen trebuia sa fie si mai obosit. Incepuse iarasi sa ninga.
- Haide, a zis Nikolas, trebuie sa ne odihnim peste noapte.
Zarise o padure de pini aproape, inspre apus.
- Hai sa poposim acolo si sa ne gasim un adapost.
Asa ca Blitzen, foarte receptiv la comenzile lui Nikolas, a virat spre vest si a zburat tot mai jos, serpuind printre pinii acoperiti cu zapada, pana cand au vazut o zona mai libera printre ramuri, chiar dincolo de o viroaga.
„Asta o sa fie un Craciun ciudat", s-a gandit Nikolas."

Frumos intretesuta printre randuri, lectia pe care o invata Nikolas si, odata cu el, copiii de toate varstele care citesc cartea, este ca adevarata magie a Craciunului este magia daruirii, un dar de care ne putem bucura cu totii.

Plina de intelepciune si umor, Un baiat numit Craciun, este deja un clasic in devenire, o poveste neobisnuita si incitanta, scrisa de autorul de succes Matt Haig si minunat ilustrata de Chris Mould.


Cartea Un baiat numit Craciun - Matt Haig este disponibila la Libris.

libris.ro



Aboneaza-te si primeste pe email cele mai noi carti aparute in magazinele online
primind cele mai mari reduceri la carti. Descopera cele mai frumoase carti de citit online direct in casuta de email.