Carti la reduceri @Facebook

Reduceri la carti online! Cele mai noi si frumoase carti de citit online si cu reduceri bune! Carti online ieftine.

Cauta o carte la reduceri


... sau descopera sutele de recenzii la carti oferite de blogul Reduceri la carti. In biblioteca online gasiti o sumedenie de articole despre carti pentru copii, carti de dezvoltare personala, beletristica si multe alte carti. Spor la citit!

luni, 19 decembrie 2016

Conversatii cu tine - Daniela Andreescu - cea mai buna carte de dezvoltare personala ?


Conversatii cu tine - Daniela Andreescu

O noua carte de dezvoltare personala! Un posibil ghid in calatoria catre mai multa vitalitate, pozitivitate si, in ultima instanta, implinire a unei vieti cu sens


Felul in care comunicam, hranind sau devitalizand relatia pe care o avem cu noi insine si cu lumea, determina intr-un mod substantial calitatea vietii.

Cartea Conversatii cu tine propune un ansamblu de perspective prin intermediul caruia fiecare sa poata ajunge la propriile raspunsuri si solutii practice care favorizeaza o comunicare fluenta si sanatoasa.

Expunerea structurata si succinta a reperelor de baza ale comunicarii propuse de Metoda Espere - elaborata de psihosociologul Jacques Salome - este integrata intr-o abordare mai larga a marilor teme ale relatiilor si vietii.

Fara dorinta de a convinge sau pretentia de a oferi un panaceu universal pentru toate dificultatile in comunicare, viata si relatii, Daniela Andreescu ofera cititorului un posibil ghid in calatoria catre mai multa vitalitate, pozitivitate si, in ultima instanta, implinire a unei vieti cu sens.

Nu uitati, conversatiile din propria minte si reactiile in interactiunile cu ceilalti ne construiesc realitatea. Frumos, nu ?


Cartea Conversatii cu tine - Daniela Andreescu este disponibila la Libris.

libris.ro



Aboneaza-te si primeste pe email cele mai noi carti aparute in magazinele online
primind cele mai mari reduceri la carti. Descopera cele mai frumoase carti de citit online direct in casuta de email.