Carti la reduceri @Facebook

Reduceri la carti online! Cele mai noi si frumoase carti de citit online si cu reduceri bune! Carti online ieftine.

Cauta o carte la reduceri


... sau descopera sutele de recenzii la carti oferite de blogul Reduceri la carti. In biblioteca online gasiti o sumedenie de articole despre carti pentru copii, carti de dezvoltare personala, beletristica si multe alte carti. Spor la citit!

joi, 5 ianuarie 2017

Carte de bucate: cele mai bune retete de gatit - 24 de retete delicioase si usor de preparat de Laura Adamache


Carte de bucate: cele mai bune retete de gatit - 24 de retete delicioase si usor de preparat

Astazi avem o recomandare excelenta si gustoasa: Prajituri rapide. 24 de retete delicioase si usor de preparat! Cui nu ii plac dulciurile? Dar cine are mereu timp pentru a gati prajituri complicate?

Pentru toate momentele in care aveti nevoie rapid de ceva dulce, cartea Laurei Adamache va poate veni in ajutor.

"Retetele adunate in aceste carti sunt rapide si inedite, iar pentru a le prepara nu este nevoie de prea multa experienta. Cateva au fost incercate si apreciate de peste 200 000 de fani din intreaga lume, insa cele mai multe sunt noi, si fiecare dintre ele va ghideaza pas cu pas pentru a prepara delicatese ci care va puteti incanta familia si prietenii, dand totodata o nota proaspata meselor dumneavoastra.“

24 de retete diverse pentru aproape topate preferintele sunt incluse in aceasta carte. De la negresa rapida cu visine si pana la o prajitura cu crema de la maie, de la o prajitura pufoasa cu frisca si pana la prajitura cu orez si stafide si de la prajitura Semiluna si pana prajitura cu ricotta, iaurt si lamaie si multe altele – idei variate pentru ocazii diverse.

Asa cum ne-au obisnuit cei de la Sian Books cu cartile aparute in aceasta serie, si „Prajituri rapide. 24 de retete delicioase si usor de preparat” este o lucrare publicata in format color si, dupa cum usor veti remarca, fotografiile preparatelor va vor face pofta imediat sa incercati reteta.

Ingredientele folosite sunt usor de gasit si fiind vorba despre prajituri rapide, este clar ca aproape oricine le poate prepara.

Va puteti bucura copiii cu aceste retete, puteti face repede ceva pentru musafiri sau va puteti bucura doar voi de o prajitura speciala.

Cartea de bucate Prajituri rapide. 24 de retete delicioase si usor de preparat este disponibila la Libris!

libris.ro



Aboneaza-te si primeste pe email cele mai noi carti aparute in magazinele online
primind cele mai mari reduceri la carti. Descopera cele mai frumoase carti de citit online direct in casuta de email.