Carti la reduceri @Facebook

Reduceri la carti online! Cele mai noi si frumoase carti de citit online si cu reduceri bune! Carti online ieftine.

Cauta o carte la reduceri


... sau descopera sutele de recenzii la carti oferite de blogul Reduceri la carti. In biblioteca online gasiti o sumedenie de articole despre carti pentru copii, carti de dezvoltare personala, beletristica si multe alte carti. Spor la citit!

duminică, 15 ianuarie 2017

Eroul Evurilor scrisa de Brandon Sanderson (Volumul 3)


Eroul Evurilor scrisa de Brandon Sanderson

Va prezentam volumul al treilea din „Născuţi dnn ceaţă” aduce încheierea tuturor conflictelor şi clarificarea tuturor aspectelor rămase neelucidate în anterioarele două volume ale trilogiei.

Amagiti sa elibereze spiritul rau Naruire in timp ce incercau sa inchida Fantana Inaltarii, noul imparat Elend Venture si sotia lui, asasina Vin, se straduiesc sa salveze lumea de Inchizitorii ucigasi ai Naruirii, de ceturile letale si insidioase numite Adancime si de caderile tot mai masive de cenusa neagra care ameninta sa ingroape pamanturile si sa-i ucida prin infometare pe locuitorii lor.

Pe cand cauta ultimul depozit secret de atiu al fostului imparat, sursa celor mai puternice energii ale Nascutilor din Ceata, cei doi infrunta atat fortele Naruirii, cat si monstri si puteri amintite in profetii.

Mai mult, cititorii au de-a face cu o răstunare de situaţie incredibilă (la finalul celui de-al doilea volum), iar acum trebuie să afle cum se poate rezolva totul. Cum poţi distruce Năruirea? Cum poţi salva lumea?

Vin si Elend sunt un cuplu mai puternic ca oricând. Elend s-a schimbat de când a preluat puterea. Acum are nevoie de atiu. Ultimul depozit secret de atiu se află pe teritoriul lui Aradan Yomen. Care nu este dispus să i-o ofere. Aşa că Vin si Elend încearcă totul pentru a pune mâna pe ea. Participă la un bal – da, mai erau încă oameni care dădeau baluri! – însă lucrurile nu merg deloc cum se aşteptau.

Fântâna Înălţării, cea de la care se spera să vină soluţia în volumul anterior, era, de fapt, o capcană pentru o forţă distructivă: pentru Năruire. Inchizitorii Lordului Legiuitor au devenit acum slujitorii Năruirei, ceea ce face învingerea sa cu atât mai dificilă.

Ceaţa are efecte din ce în ce mai devastatoare – din ce în ce mai mulţi oameni mor. Cenuşa împiedică pătrunderea luminii soarelui – plantele mor, apar probleme cu hrănirea oamenilor.

Cum se rezolvă toate aceste conflicte? Şi care este adevărata sursă a Ceţii?

O luptă finală pe viaţă şi pe moarte, monştri amintiţi de profeţii, Ceaţa – prieten sau duşman? -, un cuplu regal în faţa unei ultime provocări – şi un final poate neaşteptat pentru unii cititori. „Eroul Evurilor” este un roman la fel de amplu (peste 800 de pagini) şi de complex precum predecesoarele din trilogie. Mulţi spun că este cel mai frumos roman al seriei – un final deosebit pentru o serie fantasy remarcabilă: „Născuţi din ceaţă”.

Brandon Sanderson (n. 1975) a obtinut masteratul in Creative Writing la Universitatea Brigham Young, pe cand facea parte din redactia Leading Edge, revista semiprofesionista de fictiune speculativa a universitatii. A debutat in 2005 cu romanul Elantris. Sanderson a fost ales pentru a scrie volumul final din seria Roata timpului dupa moartea lui Robert Jordan. Este laureat al premiilor David Gemmel Legend (2011 si 2015) pentru roman fantasy si Hugo (2013) pentru nuvela Sufletul imparatului (aparuta in limba romana in anul 2015).

Seria Nascuti din ceata este o trilogie, la care a fost adaugat ulterior un al patrulea volum a carui actiune se petrece la 300 de ani dupa evenimentele din seria originala.

Eroul Evurilor scrisa de Brandon Sanderson este disponibila la Libris si Editura Trei.

libris.ro



Aboneaza-te si primeste pe email cele mai noi carti aparute in magazinele online
primind cele mai mari reduceri la carti. Descopera cele mai frumoase carti de citit online direct in casuta de email.