Carti la reduceri @Facebook

Reduceri la carti online! Cele mai noi si frumoase carti de citit online si cu reduceri bune! Carti online ieftine.

Cauta o carte la reduceri


... sau descopera sutele de recenzii la carti oferite de blogul Reduceri la carti. In biblioteca online gasiti o sumedenie de articole despre carti pentru copii, carti de dezvoltare personala, beletristica si multe alte carti. Spor la citit!

luni, 9 ianuarie 2017

Razboi in zona de separatie scrisa de Neal Asher


Razboi in zona de separatie - Neal Asher


Polity este atacata de o entitate IA care controleaza ucigatoarea tehnologie Jain, insa ofensiva nu pare coerenta.

Dupa ce una dintre navele-vierme ale lui Erebus ucide milioane de oameni de pe Klurhammon, o lume care practica agricultura foarte tehnologizata, agentul Cormac trebuie sa investigheze cazul si incepe sa puna la indoiala motivatiile stapanilor lui, Inteligente Artificiale.

"Separatia, practic zona de frontiera a Polity, a stabilizat in multe cazuri portiunile dincolo de care Polity a incetat sa se extinda (...), insa, in rest, ea a continuat sa se deplaseze spre exterior (cu precadere spre centrul galaxiei). Pe aceasta demarcatie s-au desfasurat si continua sa se desfasoare numeroase conflicte, pentru ca dincolo de ea ocupatia umana si chiar IA se extind mai departe, ca urmare a extentei primelor diaspore din sistemul solar si a emigratiei continue a oamenilor si a IA_urilor care cauta ceva nou sau se feresc de ceva vechi. Aceste conflicte se numesc Razboaie de Separatie

Urmeaza alte atacuri si maceluri, care nu fac decat sa implice in razboi cativa dintre indivizii cei mai periculosi din Polity.

Mika e rapita din nou de o insondabila entitate straina si aruncata in actiune pentru a-i trezi pe creatorii tehnologiei Jain din somnul lor de cinci milioane de ani.

Neal Asher a reusit sa creeze un roman – final de serie – cuceritor si interesant.

Noi planete apar pe radarul cititorului, personaje cunoscute alaturi de unele noi, rasturnari de situatie si conflicte nebanuite sunt dezvoltate atent de autor, totul intr-un roman care se citeste cu sufletul la gura si la finalul caruia regreti ca o serie SF fascinanta se incheie.

Insa atacurile dezlantuite de Erebus nu sunt chiar aleatorii si ar putea anunta sfarsitul...

Reduceri la carti: Razboi in zona de separatie este disponibila la Nemira si Libris

libris.ro



Aboneaza-te si primeste pe email cele mai noi carti aparute in magazinele online
primind cele mai mari reduceri la carti. Descopera cele mai frumoase carti de citit online direct in casuta de email.