Carti la reduceri @Facebook

Reduceri la carti online! Cele mai noi si frumoase carti de citit online si cu reduceri bune! Carti online ieftine.

Cauta o carte la reduceri


... sau descopera sutele de recenzii la carti oferite de blogul Reduceri la carti. In biblioteca online gasiti o sumedenie de articole despre carti pentru copii, carti de dezvoltare personala, beletristica si multe alte carti. Spor la citit!

joi, 24 martie 2016

Cum sa cresti un copil...


Metoda Montessori. Cum sa cresti un copil extraordinar

Metoda Montessori. Cum sa cresti un copil extraordinar este o carte am spune fundamentala pentru cei care doresc sa afle mai multe si sa inteleaga metoda Montessori. Ea ii ajuta pe parinti sa isi indrume copiii de 0-6 ani astfel incat sa devina copii care sa aiba incredere in sine, sa fie fericiti, impliniti, sa ii respecte pe cei din jur si sa fie toleranti.

Metoda Montessori este „un sistem testat in ultimii o suta de ani, prin care copiii invata regulile de igiena, bunele maniere, cum sa interactioneze cu mediul inconjurator, cum sa se îmbrace, sa scrie litere, sa calculeze sume, pentru a dobandi un tipar pe viata de obiceiuri sanatoase, autodisciplina si responsabilitate”.


Tim Seldin este presedinte al Fundației Montessori si al Consiliului International Montessori, iar metoda Montessori este una la care multi parinti, din intreaga lume, au decis sa apeleze pentru a-si creste copiii.

Metoda pedagogica este urmata si de personalitati precum Barack Obama, membrii familiei regale britanice, Graham Bell, Gabriel García Márquez, fondatorii Google Sergey Brin si Larry Page, iar gradinite din intreaga lume si scoli private ii ajuta pe copii sa isi atinga potentialul, sa devina adulti responsabili, fericiti incurajand creativitatea, inovatia, independenta, punand accent pe pasiuni si pe un sistem aparte de dezvoltare a abilitatilor copiilor.


Cartea prezinta informatiile intr-un mod succint si atragator. Tiparul este color, iar fiecare capitol este insotit de explicatii scurte, clare si de sugestii de activitati care pot fi realizate de si impreuna cu copilul.

Prima parte este dedicata metodei Montessori si adaptarii familiei la viata cu un copil.

Urmeaza apoi capitole variate carte urmaresc etapele din viata copilului: descoperirea lumii cu ajutorul simturilor, perioada in care copiii incep sa faca anumite lucruri singuri (imbracat, elemente care tin de igiena, ajutor in casa etc.), crearea unui mediu intelegator, explorarea lumii din jur si perioada invatarii (litere, cifre, scris etc.).

Parintii gasesc in aceasta carte explicate perioadele din evolutia copilului – ceea ce este esential pentru ca ei sa ii poata ajuta pe cei mici sa se dezvolte cat mai bine. Intelegand modul in care evolueaza copilul, provocarile de care vor avea parte, in calitate de parinti si gasind recomandari utile si usor de pus in practica pentru a le putea face fata tuturor situatiilor, parintilor le va fi mai usor sa aiba o familie frumoasa, fara certuri si un copil care isi atinge potentialul.

Volumul cuprinde si sugestii de activitati care sa ii ajute pe cei mici sa invete diferite elemente, in concordanta cu varsta lor.
libris.ro



Aboneaza-te si primeste pe email cele mai noi carti aparute in magazinele online
primind cele mai mari reduceri la carti. Descopera cele mai frumoase carti de citit online direct in casuta de email.