Carti la reduceri @Facebook

Reduceri la carti online! Cele mai noi si frumoase carti de citit online si cu reduceri bune! Carti online ieftine.

Cauta o carte la reduceri


... sau descopera sutele de recenzii la carti oferite de blogul Reduceri la carti. In biblioteca online gasiti o sumedenie de articole despre carti pentru copii, carti de dezvoltare personala, beletristica si multe alte carti. Spor la citit!

miercuri, 23 martie 2016

Soaptele trandafirilor


Soaptele trandafirilor

Nascuta intr-o familie bogata si iubitoare, Sabrina, fetita de sase ani considerata „printesa“ clanului Cameron, nu a cunoscut niciodata pe cineva care sa n-o adore si sa n-o rasfete… asta pana cand il intalneste pe Morgan MacDonnell, fiul adversarului de-o viata al tatalui ei.

Insa baiatul care o chinuise in copilarie ajunge sa se transforme peste ani intr-un barbat chipes, care insa se va dovedi infinit mai periculos decat baiatul care odinioara o privise cu dispret.

Caci acum Morgan MacDonnell vine la Cameron Glen sperand in incheierea unui armistitiu, in pofida dusmaniei profunde care le-a despartit clanurile ani nenumarati. Se pare insa ca singura modalitate de a evita baia de sange dintre cele doua familii este sa se insoare cu fiica inamicului. Insa chiar daca Morgan o duce pe Sabrina in fortareata lui impunatoare, batalia este departe de a fi castigata. Pentru ca aceasta fata delicata ca un trandafir va porni neinfricata in propria lupta… iar ca prada de razboi nu se va multumi cu nimic altceva decat cu inima aproape imposibil de cucerit a unui MacDonnell. Aproape… dar nu imposibil.

Soaptele trandafirilor este disponibila pe Libris (alaturi de celelalte colectii)

libris.ro



Aboneaza-te si primeste pe email cele mai noi carti aparute in magazinele online
primind cele mai mari reduceri la carti. Descopera cele mai frumoase carti de citit online direct in casuta de email.