Carti la reduceri @Facebook

Reduceri la carti online! Cele mai noi si frumoase carti de citit online si cu reduceri bune! Carti online ieftine.

Cauta o carte la reduceri


... sau descopera sutele de recenzii la carti oferite de blogul Reduceri la carti. In biblioteca online gasiti o sumedenie de articole despre carti pentru copii, carti de dezvoltare personala, beletristica si multe alte carti. Spor la citit!

marți, 6 august 2019

#CartiCuSPF - Vara aceasta Libris.ro recomandă cărțile ca factor de protecție!


#CartiCuSPF - Vara aceasta Libris.ro recomandă cărțile ca factor de protecție!

5000 de cărți vor ajunge în luna august în bagajul de plajă al turiștilor din Vama Veche care aleg să-și petreacă timpul alocat relaxării citind.

Libris.ro lansează campania #CărțiCuSPF prin care își continuă misiunea de încurajare a lecturii, prin oferirea unui titlu cadou, oricărui turist care citește pe plajă.

Cei care vor fi surprinși cu o carte în mână vor fi invitați la cortul Libris.ro de pe plaja YoLo pentru a-și alege titlul preferat, alături de care să-și continue concediul.

Vara aceasta Libris.ro recomandă cărțile ca factor de protecție. Pentru un efect îndelungat, propunem aplicarea zilnică a unui strat generos de pagini citite.

Așadar,  Libris.ro a pregătit 5.000 de cărți pentru a le oferi cadou turiștilor care citesc pe plaja din Vama Veche în perioada 8-11 august. „Vamaioții” care vor fi surprinși cu un volum în mână vor fi invitați să se ferească de razele soarelui cu încă o carte, oferită cadou de către Libris.ro. 

Aceștia își pot alege titlul dorit și își pot face refill de #CărțiCuSPF la cortul librăriei, aflat pe plaja YoLo.

Volumele vor fi oferite gratuit, pe baza unui semn de carte oferit de către echipa Libris.ro, care va „scana” plaja în această perioadă.

Campania #CărțiCuSPF este realizată cu sprijinul Radio Rock FM și al editurilor: Humanitas, Polirom, RAO, Nemira, Corint, Didactica Publishing House, Niculescu, Curtea Veche, Epica, Herg Benet, Bestseller, Grupul Editorial ALL, Ascendent, Trei, Mix, Vellant, Philobia, Tritonic, Act și Politon, Herald, Gama, Grup Editorial ART, Black Button, Baroque, Libris Editorial.

Valoarea totală a cărților oferite de  Libris.ro este de 110.000 lei.

libris.ro



Aboneaza-te si primeste pe email cele mai noi carti aparute in magazinele online
primind cele mai mari reduceri la carti. Descopera cele mai frumoase carti de citit online direct in casuta de email.