Carti la reduceri @Facebook

Reduceri la carti online! Cele mai noi si frumoase carti de citit online si cu reduceri bune! Carti online ieftine.

Cauta o carte la reduceri


... sau descopera sutele de recenzii la carti oferite de blogul Reduceri la carti. In biblioteca online gasiti o sumedenie de articole despre carti pentru copii, carti de dezvoltare personala, beletristica si multe alte carti. Spor la citit!

joi, 24 martie 2016

Sange din piatra


Sange din piatra

Romanul cucereste de la prima pagina si pana la ultima. Povestea este complicata, la fel si personajele (de altfel bine create, diferite, interesante). Fiecare are un interes personal, fiecare, in felul sau, manipuleaza. Cum se termina tot va lasam pe voi sa aflati din roman. Noi va spunem ca Frances Fyfield este o scriitoare pe care merita sa o descoperiti.

Avocatii au parte de nenumarate provocari si de clienti adesea vinovati. Un bun aparator face orice, in limita legii, pentru a obtine achitarea clientului sau. Acesta este si cazul lui Marianne Shearer, o avocata care pare a nu avea niciun scrupul.

Dar ceva se intampla, ceva ce o marcheaza puternic. Ultimul client, Rick Boyd, dupa ce este achitat (fara a i se dovedi insa nevinovatia), ii marturiseste avocatei ca este vinovat de ororile de care fusese acuzat. Avocata nu ramane rece la aflarea acestei vesti si, a doua zi, ea se sinucide. Sau cel putin asa pare.

Peter Friel, un avocat care lucra cu ea, doreste sa afle care au fost motivele sinuciderii – daca a fost o sinucidere. In „joc” intra si subordonatul lui Marianne (Thomas), dar si sora uneia dintre victimele lui Rick Boyd.

Rick isi doreste sa recupereze notitele pe care le avea Marianne despre el, informatii care l-ar putea aduce in spatele gratiilor. Henrietta pare a intra intamplator in sirul povestii – Peter intra in vorba cu ea in metrou, iar apoi ii duce hainele lui Marianne pentru a afla mai multe despre ele. Hen era o persoana cu o slujba aparte – curata (si modifica) hainele vechi, o preocupare speciala care ii permite sa afle mai multe despre avocata, intrucat Marianne murise in niste haine diferite de cele pe care le purta in mod obisnuit.

Cu toate ca nu este un roman politist cu aventuri si un ritm alert in actiune, „Sange din piatra” este o poveste fascinanta si captivanta in felul sau. Accentul cade pe construirea povestii si pe descoperirea vietii oamenilor dincolo de prima impresie. Si, ca adesea in viata reala, exista o diferenta intre aparenta si esenta si fiecare om are mult mai multe de oferit decat pare. Chiar si cei mai cruzi par a avea un „punct sensibil” (nu toti, e drept).

Marianne are un frate cu care nu vorbea. Pare a avea si un iubit. Dar lucrurile ei sunt de negasit. Totusi, Henrietta le cauta, Boyd de asemenea. Fiecare din alte motive.
libris.ro



Aboneaza-te si primeste pe email cele mai noi carti aparute in magazinele online
primind cele mai mari reduceri la carti. Descopera cele mai frumoase carti de citit online direct in casuta de email.