Carti la reduceri @Facebook

Reduceri la carti online! Cele mai noi si frumoase carti de citit online si cu reduceri bune! Carti online ieftine.

Cauta o carte la reduceri


... sau descopera sutele de recenzii la carti oferite de blogul Reduceri la carti. In biblioteca online gasiti o sumedenie de articole despre carti pentru copii, carti de dezvoltare personala, beletristica si multe alte carti. Spor la citit!

joi, 24 martie 2016

Social media sunt dinamita


Social media sunt dinamita

Cartea incepe de la simplu la complex: din ce este compus „explozibilul” si cum functioneaza, cum se dezvolta un plan de social media, strategia de generare a angajamentului, loializarea cititorilor prin intermediul social media, masurare etc.

Se vorbeste si despre puterea social media de a face bine, sunt prezentate si mituri si greseli legate de social media si sunt incluse si 12 tehnici de a povesti pentru impact in cadrul social media.

Social media reprezinta un fenomen global care influenteaza aproape orice domeniu. Laurence O’Bryan, autor faimos (seria sa mystery & thriller ”The Puzzle” ajungand numarul 1 pe Amazon si bestseller international, fiind tradus in zece limbi) a remarcat cat de important este sa fii o prezenta activa in cadrul social media si cat de mult pot ajuta social media in succesul unei carti. Intreaga sa experienta – ce a functionat, recomandari, constatari – este inclusa in cadrul cartii „Social media sunt dinamita - cum sa vinzi mai mult si sa te faci remarcat folosind new media”.

Nu se accentueaza mult aspectele teoretice, fapt ce face ca volumul sa aiba o nota extrem de practica si sa le fie de ajutor autorilor care au publicat deja sau celor care doresc sa publice si sa aiba succes.

Finalul cartii cuprinde si cateva articole de pe blogul autorului care au avut succes si care se constituie in sfaturi, recomandari care sa ajute cititorii, autorii, sa porneasca si sa aiba succes in cadrul social media.

Fiecare aspect prezentat este orientat catre autori – ceea ce face ca aceasta carte de social media sa fie una de nisa. Dat fiind succesul de care s-a bucurat autorul, sfaturile sale vin din experienta, ceea ce le sporeste valoarea.

Pare usor la prima vedere sa ai succes online, dar multi autori, cand se apuca sa comunice in cadrul social media se trezesc in fata unor platforme si retele care par a nu ii ajuta si a nu le aduce succesul mult asteptat rapid. Iata de ce lectura acestei carti le poate oferi multora informatii pretioase pentru a se putea promova ca autori in mod eficient in cadrul social media. Sigur, informatiile sunt din SUA – si realitatea on-line din Social Media de acolo – dar recomandarile pot fi usor adaptate, iar sfaturile cu privire la scris si postari pot fi urmate de oricine.
libris.ro



Aboneaza-te si primeste pe email cele mai noi carti aparute in magazinele online
primind cele mai mari reduceri la carti. Descopera cele mai frumoase carti de citit online direct in casuta de email.