Carti la reduceri @Facebook

Reduceri la carti online! Cele mai noi si frumoase carti de citit online si cu reduceri bune! Carti online ieftine.

Cauta o carte la reduceri


... sau descopera sutele de recenzii la carti oferite de blogul Reduceri la carti. In biblioteca online gasiti o sumedenie de articole despre carti pentru copii, carti de dezvoltare personala, beletristica si multe alte carti. Spor la citit!

joi, 31 martie 2016

Inca o zi


Inca o zi

Tineri indragostiti. Ea, Rhiannon, acceptandu-i multe lui – dar, pentru a fi cinstiti, trebuie mentionat ca Justin o avertizase cu privire la firea sa. Ea asteptand mereu sa poata fi cu el – la scoala, la masa, in parcare inainte de ore, dupa masa, in pauze – oricand ar fi el dispus sa o bage in seama. El dorind libertate, simtind nevoia de spatiu. Pana intr-o zi in care totul pare ca se schimba. In bine. O zi in care cei doi chiulesc, merg la plaja, iar Justin se poarta impecabil. A doua zi insa, la scoala, Justin e cel obisnuit. Cel distant, rece...

Dupa inca putin timp – in care Rhiannon incearca sa ii aduca aminte de ziua perfecta si chiar sa il indemne sa repete experienta – eroina afla ca nu cu Justin petrecuse acea zi. Iata un mister a carui rezolvare o veti afla direct din carte – nu dorim sa va stricam surpriza.

„Inca o zi” este un roman cu ritm alert, o carte care se citeste usor (multe dialoguri, capitole relativ scurte, actiune continua), o poveste de dragoste si un element aparte.

Merita amintit faptul ca acest roman este, in fapt, povestea in oglinda a unuia scris anterior de David Levithan – „Zi dupa zi” – care spune aceeasi istorie, dar din perspectiva eroului masculin. Trebuie de asemenea subliniat faptul ca romanul se poate citi si de sine statator (asa cum a fost si cazul meu). „Inca o zi” este un roman despre dragoste, acceptare, lupta, relatii, adevar si, mai ales, despre schimbari.


libris.ro



Aboneaza-te si primeste pe email cele mai noi carti aparute in magazinele online
primind cele mai mari reduceri la carti. Descopera cele mai frumoase carti de citit online direct in casuta de email.