Carti la reduceri @Facebook

Reduceri la carti online! Cele mai noi si frumoase carti de citit online si cu reduceri bune! Carti online ieftine.

Cauta o carte la reduceri


... sau descopera sutele de recenzii la carti oferite de blogul Reduceri la carti. In biblioteca online gasiti o sumedenie de articole despre carti pentru copii, carti de dezvoltare personala, beletristica si multe alte carti. Spor la citit!

luni, 4 aprilie 2016

Hansel si Gretel


Hansel si Gretel

Galaxia Copiilor – parte din Grupul Editorial ALL – ne readuce aceasta poveste in atentie printr-o carte in formatul lor color deja consacrat al colectiei Biblioteca de ghiozdan.

„Hansel si Gretel” este una dintre povestile clasice, cunoscute multor generatii si indragite si in zilele noastre.

Cartea contine povestea intr-o forma rezumata – pastrand elementele esentiale – ceea ce face ca lectura ei sa fie potrivita copiilor de orice varsta (nu se vor plictisi).
Bineinteles, fiecare parte a povestii este insotita de ilustratii color – ceea ce face totul mai usor de urmarit de catre copii.

La marginea unei paduri locuieste o familie saraca. Parintii decid sa isi abandoneze copiii in padure – dar in prima zi hansel gaseste drumul inapoi cu ajutorul unor pietricele.

A doua zi insa, firimiturile presarate pe drum sunt mancate de pasari si zburate de vant – asa ca Hansel si Gretel ratacesc prin padure si ajung la o casa din turta dulce unde dau de o femeie care ii imbie inauntru – dar care era, de fapt, o vrajitoare.
libris.ro



Aboneaza-te si primeste pe email cele mai noi carti aparute in magazinele online
primind cele mai mari reduceri la carti. Descopera cele mai frumoase carti de citit online direct in casuta de email.