Carti la reduceri @Facebook

Reduceri la carti online! Cele mai noi si frumoase carti de citit online si cu reduceri bune! Carti online ieftine.

Cauta o carte la reduceri


... sau descopera sutele de recenzii la carti oferite de blogul Reduceri la carti. In biblioteca online gasiti o sumedenie de articole despre carti pentru copii, carti de dezvoltare personala, beletristica si multe alte carti. Spor la citit!

vineri, 8 aprilie 2016

Regele in galben


Regele in galben

Pe langa cateva romane bine construite, Chandler este si autorul catorva povestiri scurte – reunite in cateva volume. „Regele in galben” este una dintre aceste carti cu povestiri politiste, toate purtand cititorul intr-o vreme de demult si in lumea detectivilor particulari. Marele merit al lui Raymond Chandler este ca tot ceea ce a scris pare atat de real, incat fiecare cititor are impresia ca se afla langa protagonisti – pe alei intunecate, in baruri, in camere de hotel... – si vede protagonistii in actiune.

Acest lucru pare usor de facut, dar orice autor va spune oricand cat de greu este sa reusesti sa fii (atat de) autentic.

Raymond Chandler este, cu siguranta, un autor cunoscut iubitorilor cartilor politiste. Eroul lui – Philip Marlowe – este unul dintre primii detectivi inventati – si apreciati si in zilele noastre. Autorul a avut o existenta complicata, cu experiente diverse, iar momentele de tristete si problemele personale si-au pus amprenta si asupra numarului scrierilor sale.

Cazurile sunt variate, ceea ce face ca si personajele create sa fie diferite, inedite, de descoperit. Si, in aproape orice povestire scrisa de Chandler, exista si rasturnari de situatie, elemente ascunse pe care nimeni nu le banuieste dar care, odata aflate, aduc o cu totul alta perspectiva asupra cazului. Si asupra incurcaturilor.

Nu dorim sa va rapim din bucuria de a afla intrigile din povestirile incluse in acest volum, asa ca nu vom face mici rezumate ale lor. Va invitam insa sa cititi aceasta carte – eventual seara, ori la final de saptamana – si sa va „intalniti” cu toate personajele imaginate de Chandler si sa „luati parte” la actiuni care mai de care mai interesante. Si neprevazute:).
libris.ro



Aboneaza-te si primeste pe email cele mai noi carti aparute in magazinele online
primind cele mai mari reduceri la carti. Descopera cele mai frumoase carti de citit online direct in casuta de email.