Carti la reduceri @Facebook

Reduceri la carti online! Cele mai noi si frumoase carti de citit online si cu reduceri bune! Carti online ieftine.

Cauta o carte la reduceri


... sau descopera sutele de recenzii la carti oferite de blogul Reduceri la carti. In biblioteca online gasiti o sumedenie de articole despre carti pentru copii, carti de dezvoltare personala, beletristica si multe alte carti. Spor la citit!

luni, 19 februarie 2018

Scooby-Doo! Bătălie pe snowboard


Scooby-Doo! Bătălie pe snowboard

Primul volum din seria dedicată faimosului personaj Scooby-Doo! îi invită pe cei mici într-o aventură la complexul turistic al domnului Von Winter pentru un concurs de snowboard

Există însă o problemă cu o… mâzgă verde. Şi aceasta pare a fi un mod de a sabota concurenţii care se întrec în competiţia de snowboard.

Un monstru al zapezii infricosator saboteaza marea cursa de snowboard a anului. Va putea gasca de la Mistere SRL sa gaseasca monstrul si sa salveze snowboarderii?


Cartea este foarte atractivă pentru copii – fontul mare îi ajută să citească singuri povestea, dacă au învăţat să lectureze singuri – iar ilustrațiile color din întreaga carte fac acțiunea ușor de urmărit.

Scooby-Doo! Bătălie pe snowboard este o poveste captivantă, amuzantă – cu personaje cunoscute! Pentru mai multă aventură cu Scooby-Doo! citiți și

Scooby-Doo! speră să câştige concursul şi se antrenează de zor. Il va castiga ?

Cartea Scooby-Doo! Bătălie pe snowboard este disponbila in mai multe librarii online, la reduceri pe eMAG, Libris si Elefant.

libris.ro



Aboneaza-te si primeste pe email cele mai noi carti aparute in magazinele online
primind cele mai mari reduceri la carti. Descopera cele mai frumoase carti de citit online direct in casuta de email.