Carti la reduceri @Facebook

Reduceri la carti online! Cele mai noi si frumoase carti de citit online si cu reduceri bune! Carti online ieftine.

Cauta o carte la reduceri


... sau descopera sutele de recenzii la carti oferite de blogul Reduceri la carti. In biblioteca online gasiti o sumedenie de articole despre carti pentru copii, carti de dezvoltare personala, beletristica si multe alte carti. Spor la citit!

luni, 19 februarie 2018

Zeii tangoului scrisa de Carolina De Robertis


Zeii tangoului scrisa de Carolina De Robertis

Leda este o tânără care trebuia să îşi unească destinul cu cel al vărului ei. Ceremonia are loc în prezenţa tatălui fetei, pentru că tânărul era în Buenos Aires. Leda pleacă şi ea la Buenos Aires. Este 1913, are o valiză şi o vioară şi, odată ajunsă în Argentina, Leda află că soţul murise într-o înfruntare specifică vremii.

Cand ajunge din Italia la Buenos Aires, in 1913, Leda are saptesprezece ani, o valiza si o vioara. Ramasa fara sotul promis, trebuie sa-si construiasca o alta viata intr-o alta tara. Sedusa de ritmurile tangoului, vrea sa faca muzica. Dar tangoul este o lume a barbatilor.

Singură, printre străini, Leda se simte pierdută. Familia doreşte să îi trimită bani pentru a se întoarce acasă. Dar, tânăra descoperă tangoul. Îi place muzica. Îi place ritmul. Îi place să danseze.

Însă lumea tangoului este una închisă. Leda se deghizează în bărbat pentru a reuşi să îşi împlinească visul.

Viata scandaloasa si intunecata din cabarete si bordeluri se impleteste cu farmecul muzicii, asa ca eroina care infrunta tabuuri si prejudecati are nevoie de o noua identitate...

Ce se întâmplă mai departe vă las pe voi să aflaţi.

„Zeii tangoului” este o poveste romantică, un roman care urmăreşte întreaga viaţă a Ledei începând din momentul în care urma să se căsătorească. Povestea aduce în atenţie realităţile socio-economice ale vremii şi va fi savurată de iubitorii genului.

„O carte ambiţioasă şi îndrăzneaţă… O poveste provocatoare despre sexualitate, violenţă, sărăcie, noroc şi izbăvire.“ San Francisco Chronicle

Zeii tangoului descoperim un roman plin de erotism despre pasiune si cautarea unei vietii autentice.


Cartea Zeii tangoului scrisa de Carolina De Robertis este disponibila la Nemira cat si Libris!

libris.roAboneaza-te si primeste pe email cele mai noi carti aparute in magazinele online
primind cele mai mari reduceri la carti. Descopera cele mai frumoase carti de citit online direct in casuta de email.