Carti la reduceri @Facebook

Reduceri la carti online! Cele mai noi si frumoase carti de citit online si cu reduceri bune! Carti online ieftine.

Cauta o carte la reduceri


... sau descopera sutele de recenzii la carti oferite de blogul Reduceri la carti. In biblioteca online gasiti o sumedenie de articole despre carti pentru copii, carti de dezvoltare personala, beletristica si multe alte carti. Spor la citit!

luni, 25 aprilie 2016

Cavalerul celor 7 regate


Cavalerul celor 7 regate

„Cavalerul celor Sapte Regate” este un roman captivant, cu aventuri, rasturnari de situatie, lupte, dar si cu un umor sarcastic intalnit destul de des. De fapt, „Cavalerul celor Sapte Regate” este o carte care aduna laolalta, pentru prima oara, trei nuvele scrise de autorul american George R. R. Martin: Cavalerul ratacitor (1998), Sabia jurata (2003) si Cavalerul misterios (2010).

Dunk este un tanar care se vede nevoit sa ingroape cavalerul pe care il slujea. Ii fusese scutier ani la rand, cutreierasera lumea impreuna. Cu putin inainte de moarte, acesta il numeste si pe Dunk cavaler.

Decide sa isi continue drumul si, la un han, il cunoaste pe Egg. Il ia ca scutier si ulterior descopera ca Egg era, de fapt, printul Aegon Targaryen - cel mai mic dintre fiii printului Maekar. Dunk si Egg ajung sa fie o echipa de succes, iar romanul se transforma intr-o poveste despre cavalerism, prietenie, valori morale, identitate, aducand in acelasi timp in discutie si diferentele intre clasele sociale.

Pentru cei familiarizati cu Martin si cu „Urzeala tronurilor” trebuie precizat faptul ca actiunea are loc cu 100 de ani inainte. Totusi, romanul poate fi citit si separat de „Urzeala tronurilor”, intriga fiind complexa, personajele multiple si interesante.

Cartea este disponibila pe Nemira. ro cat si pe Libris.ro
libris.ro



Aboneaza-te si primeste pe email cele mai noi carti aparute in magazinele online
primind cele mai mari reduceri la carti. Descopera cele mai frumoase carti de citit online direct in casuta de email.