Carti la reduceri @Facebook

Reduceri la carti online! Cele mai noi si frumoase carti de citit online si cu reduceri bune! Carti online ieftine.

Cauta o carte la reduceri


... sau descopera sutele de recenzii la carti oferite de blogul Reduceri la carti. In biblioteca online gasiti o sumedenie de articole despre carti pentru copii, carti de dezvoltare personala, beletristica si multe alte carti. Spor la citit!

luni, 12 martie 2018

Artişti de geniu, celebri. Enciclopedie cu autocolante


Artişti de geniu, celebri. Enciclopedie cu autocolante scrisa de Megan Cullis

Copiii vor afla detalii despre viaţa artiştilor faimoşi şi vor vedea care sunt cele mai cunoscute picturi ale lor într-un mod atractiv. 

Lipirea autocolantelor îi implică în lectură şi le menţine atenţia asupra cărţii.

Informaţiile oferite în cadrul fiecărui capitol sunt bine structurate şi se constituie într-un excelent punct de pornire a descoperirii de către cei mici a picturii și a reprezentanților de seamă ai acestei arte.

Odată terminate de lipit toate autocolantele, cartea devine o enciclopedie care poate fi recitită oricând pentru a trece din nou în revistă informațiile și tablourile.

Enciclopedia include informații despre 29 de artiști care au marcat pictura și artele – de la Michelangelo și Leonardo da Vinci la Frida Kahlo. Operele lor se întind pe sute de ani și sunt reprezentative pentru cele mai importante curente din istoria artei.

Artişti de geniu. Enciclopedie cu autocolante este o incursiune fascinantă, plăcută în lumea artelor și o carte din care orice copil are ce învăța.

Cartea Artişti de geniu, celebri. Enciclopedie cu autocolante este disponibila la Libris si Elefant. De asemenea la reduceri este si pe Cartepedia

libris.roAboneaza-te si primeste pe email cele mai noi carti aparute in magazinele online
primind cele mai mari reduceri la carti. Descopera cele mai frumoase carti de citit online direct in casuta de email.