Carti la reduceri @Facebook

Reduceri la carti online! Cele mai noi si frumoase carti de citit online si cu reduceri bune! Carti online ieftine.

Cauta o carte la reduceri


... sau descopera sutele de recenzii la carti oferite de blogul Reduceri la carti. In biblioteca online gasiti o sumedenie de articole despre carti pentru copii, carti de dezvoltare personala, beletristica si multe alte carti. Spor la citit!

miercuri, 23 noiembrie 2016

Liniste: Vorbeste Trump! - George Beahm


Liniste: Vorbeste Trump! - George Beahm

”Liniste: vorbeste Trump” este o colectie impartiala a celor mai importante declaratii, relatari, fragmente de interviuri sau opinii ale lui Donald Trump.

Arogant, tupeist, franc si cu un aer mereu invingator, Trump este un fenomen american. Remarcandu-se inca de la debutul in afaceri ca un lider controversat in arta negocierilor, el este in prezent o figura politica importanta, care continua sa tina prima pagina a ziarelor din intreaga lume.

Chiar daca nu toti ii impartasim vederile politice, ar fi interesant totusi sa-i citim declaratiile, uneori scandaloase, si sa-i urmarim clipurile video.

Trump a platit optzeci si cinci de mii de dolari pentru anunturi in patru cotidiene newyorkeze, dupa ce mai multe persoane, printre care si o tanara, care a fost violata, au fost atacate in Central Park in data de 19 aprilie 1989. Atacurile au fost savarsite de „hoti si criminali... Ar trebui sa sufere pentru faptele lor, iar daca au ucis, ar trebui executati".

Urasc sa vad tara asta ducandu-se de rapa. Tot restul lumii rade de noi. Pentru a readuce justitia si linistea inapoi in orasele noastre, trebuie reinstituita pedeapsa cu moartea, iar politia trebuie sa aiba din nou autoritate. Am primit cincisprezece mii de raspunsuri pozitive la mesajul meu referitor la pedeapsa capitala. Au fost doar zece persoane care nu au fost in totalitate de acord. Cand un barbat sau o femeie ucide cu sange-rece, trebuie sa plateasca. Este nevoie de un exemplu. Nimeni nu poate spune ca pedeapsa cu moartea nu descurajeaza criminalitatea. Ori o reinstituim, ori societatea noastra se va prabusi. Se prabuseste deja."
Articolul „Donald Trump", de Glenn Plaskin, Playboy, martie 1990.

Trump este foarte vehement pe marginea subiectului pedepselor dure pentru infractorii condamnati. Este in favoarea pedepsei capitale, a sentintelor de lunga durata, a politicilor dure impotriva criminalitatii; de asemenea, este de acord cu tragerea la raspundere a judecatorilor pe care ii numeste, in volmul The America We Deserve, „plini de mila". In acelasi volum, Trump preciza: „Oamenii civilizati nu pot ingadui un comportament barbar. Ar fi fost o actiune civilizata sa il bagam pe Hitler la inchisoare? Nu, s-ar fi dovedit o insulta la adresa civilizatiei... Nu imi pasa daca victima este presedinte de companie sau maturator. Viata este importanta, iar daca iei o viata, devenind un criminal, trebuie sa fii gata sa renunti la propria viata"."

Cartea este un ghid neoficial al mintii lui Donald Trump, alcatuit din cuvantari, interviuri si declaratii acordate unor publicatii, posturi de televiziune sau agentii de stiri. Indiferent daca denunta politica imigratiei sau vorbeste despre construirea unui zid la granita cu Mexicul, ori ne dezvaluie cateva secrete din arta negocierii in afaceri, sau insulta in public unele persoane, un lucru e cert in privinta lui Trump: vorbeste deschis, fara ocolisuri si rezultatul e captivant

Cartea Liniste: Vorbeste Trump! - George Beahm este disponibila la Libris, Nemira si Elefant.

libris.roAboneaza-te si primeste pe email cele mai noi carti aparute in magazinele online
primind cele mai mari reduceri la carti. Descopera cele mai frumoase carti de citit online direct in casuta de email.