Carti la reduceri @Facebook

Reduceri la carti online! Cele mai noi si frumoase carti de citit online si cu reduceri bune! Carti online ieftine.

Cauta o carte la reduceri


... sau descopera sutele de recenzii la carti oferite de blogul Reduceri la carti. In biblioteca online gasiti o sumedenie de articole despre carti pentru copii, carti de dezvoltare personala, beletristica si multe alte carti. Spor la citit!

miercuri, 23 noiembrie 2016

Fidelitati - Diane Brasseur


Fidelitati - Diane Brasseur

Un barbat casatorit. De multi ani. Acum are si o amanta.

Un domn de 54 de ani care a ajuns in momentul in care trebuie sa aleaga intre a ramane cu Alix, tanara femeie din Paris, sau alaturi de sotia pe care inca o mai iubeste (la Marsilia).

Decizia nu este usor de luat, asa ca personajul principal se retrage si incearca sa isi dea seama care este cea mai buna decizie.

Asa ca toti cititorii sunt martori ai zbuciumului domnului in cauza, martori ai relatiilor sale – cu sotia si cu amanta. Povestea relatiei cu Alix este infatisata de la inceput si, incet-incet, cititorii primesc informatii despre viata si temerile, bucuriile domnului – boala tatalui etc.

Toate sunt redate ca un monolog al barbatului infidel. Capitolele sunt scurte, usor de citit, iar cartea este dedicata si celor care il condamna pe barbat, si celor care se afla in aceeasi situatie si celor care si-ar dori sa aiba si ei o relatie extraconjugala.

Lectura este interesanta si tinand cont de faptul ca monologul barbatului este scris de o autoare.

Un roman despre familie – eroul de cincizeci si patru de ani are si o fiica alaturi de sotie – si despre iubire si nenumaratele sale fatete, despre tentatii, bucurii, rutina si nevoia de nou. Un subiect care naste oricand discutii – o relatie extraconjugala care dureaza deja de un an la momentul inceperii romanului – si care niciodata nu va fi epuizat.

Vezi detalii despre carte: Fidelitati pe site-ul Nemira!

libris.ro



Aboneaza-te si primeste pe email cele mai noi carti aparute in magazinele online
primind cele mai mari reduceri la carti. Descopera cele mai frumoase carti de citit online direct in casuta de email.