Carti la reduceri @Facebook

Reduceri la carti online! Cele mai noi si frumoase carti de citit online si cu reduceri bune! Carti online ieftine.

Cauta o carte la reduceri


... sau descopera sutele de recenzii la carti oferite de blogul Reduceri la carti. In biblioteca online gasiti o sumedenie de articole despre carti pentru copii, carti de dezvoltare personala, beletristica si multe alte carti. Spor la citit!

miercuri, 23 noiembrie 2016

Elmer si Super El - David McKee


Elmer si Super El - David McKee

Super El este un elefantel al carui costum s-a rupt agatandu-se intr-o tufa de maracini. El se teme ca oricine il va vedea asa va rade. Elmer, elefantul colorat, se gandeste la matusa Zelda care ar putea sa i-l coasa imediat. Numai ca drumul pana la matusa este lung si sunt multe animale care ar putea s ail zareasca pe Super El in costumul lui cel rupt. Elmer insa are o idee: “Eu am sa le distrag atentia. Vino. Va fi amuzant!”.

Si de aici incepe aventura interesanta, amuzanta si provocatoare a celor doi elefanti. Cei mici vor fi cuceriti de ingeniozitatea lui Elmer – pentru ca pentru fiecare animal sau grup de animale intalnit in cale va gasi un alt tip de distragere a atentiei.

Ceea ce insa este important de retinut este gestul minunat facut de Elmer, ajutorul oferit imediat si neconditionat prietenului sau. Povestea se transforma asadar intr-o istorie cu morala si ii cucereste pe toti cititorii. Micutii vor fi atrasi de imaginile colorate – povestea se citeste usor, nefiind mult text pe pagini) – iar parintii/bunicii sau chiar educatorii pot folosi intamplarea ca punct de pornire pentru a discuta despre prieteni si valori umane.

Cartea Elmer si Super El - David McKee este disponibila la Pandora

libris.ro



Aboneaza-te si primeste pe email cele mai noi carti aparute in magazinele online
primind cele mai mari reduceri la carti. Descopera cele mai frumoase carti de citit online direct in casuta de email.