Carti la reduceri @Facebook

Reduceri la carti online! Cele mai noi si frumoase carti de citit online si cu reduceri bune! Carti online ieftine.

Cauta o carte la reduceri


... sau descopera sutele de recenzii la carti oferite de blogul Reduceri la carti. In biblioteca online gasiti o sumedenie de articole despre carti pentru copii, carti de dezvoltare personala, beletristica si multe alte carti. Spor la citit!

miercuri, 23 noiembrie 2016

Queen Mary of Romania - Letters to Her King - Sorin Cristescu


Queen Mary of Romania - Letters to Her King - Sorin Cristescu

Colectia Istorie a Editurii Tritonic s-a imbogatit recent cu o carte-invitatie in universul personal al Reginei Maria si al Regelui Ferdinand I (alintat Nando).

Aceste scrisori – redate in limba germana sau engleza (chiar si cateva in franceza) si insotite de un studiu introductiv util – le ofera cititorilor posibilitatea de a afla mai multe despre rege si regina, despre relatia lor (una cu dificultati si chiar tentatii), dar si despre evenimentele istorice din intreaga perioada acoperita.

Veti vedea trimiteri si chiar scrisori catre persoane variate, toate ajutand cititorii sa inteleaga mai bine acea perioada si pe cei care conduceau tara.

De la probleme datorate religiilor diferite si pana la perioade minunate pentru cuplul regal, de la „tentatia” Zizi Cantacuzino si pana la probleme de sanatate, toate acestea si multe altele sunt acoperite de scrisori.

Queen Mary of Romania - Letters to Her King” se constituie asadar intr-o lectura interesanta pentru cei care doresc sa vada cum a evoluat relatia celor doi, pentru cei care vor sa afle mai multe detalii despre viata lor tinand cont de importanta lor pentru tara.

Cartile scrise de Sorin Cristescu disponibile pe Libris, Tritronic


libris.roAboneaza-te si primeste pe email cele mai noi carti aparute in magazinele online
primind cele mai mari reduceri la carti. Descopera cele mai frumoase carti de citit online direct in casuta de email.