Carti la reduceri @Facebook

Reduceri la carti online! Cele mai noi si frumoase carti de citit online si cu reduceri bune! Carti online ieftine.

Cauta o carte la reduceri


... sau descopera sutele de recenzii la carti oferite de blogul Reduceri la carti. In biblioteca online gasiti o sumedenie de articole despre carti pentru copii, carti de dezvoltare personala, beletristica si multe alte carti. Spor la citit!

luni, 20 martie 2017

Cartea #rezist. Proteste impotriva OUG 13/2017


Cartea #rezist. Proteste impotriva OUG 13/2017

“#rezist. Proteste impotriva OUG 13/2017” este albumul prin care Curtea Veche Publishing, cu sprijinul oferit de numerosi fotografi din tara si din strainatate, de importanti jurnalisti, analisti si oameni de cultura, documenteaza cel mai amplu protest din istoria postdecembrista.

Adunate intr-o carte, ele devin niste instantanee din 2017, care le arata scepticilor ca o noua generatie de cetateni manifesta altfel decat se facea, cu indarjire, naivitate si chiar cu ura, la inceputul anilor 1990

Textele cuprinse in carte sunt semnate de Vintila Mihailescu, Andrei Oisteanu, Paula Herlo, Mircea Toma, Dragos Bucurenci, Ioana Popescu, Liviu Papadima si Cristian Simonca. In aproape 200 de pagini si 150 de fotografii, cartea documenteaza protestele care au avut loc atat in Romania, la Bucuresti, Sibiu, Iasi sau la Cluj, cat si in diaspora.



Fotografii care au contribuit la aceasta carte sunt Calin Ardeleanu, Vitalie Brega, Dragos Bucurenci, Adi Bulboaca, Alexandra Marta/Améliegraphie, Eli Driu, Andrei Dascalescu, Dacian Foldi, Catalin Georgescu, Dora Marian, Dragos Stefan Mantoiu, Ilie Micut-Istrate, Anda Ignat, Ovidiu Moisin, Barna Némethi, Cristian Pantus, Cristian Paun, Alexandru Socol, Cristian Tudose, Alexandru Urdas, Cristian Vasile.

Fiind un demers civic, profitul rezultat din vanzarea cartii va fi donat de Curtea Veche Publishing organizatiei nonguvernamentale Funky Citizens, care desfasoara proiectul factual.ro, primul site de fact-checking pe politicile si declaratiile publice din Romania, cu scopul de a-i motiva pe cetatenii romani in a-si dezvolta gandirea critica.

Mesajele din timpul protestelor, irepetabile, intransigente, oneste, inteligente, subtile, de un umor irezistibil, arata ca ne-am despartit, pentru totdeauna, de vremurile in care, la demonstratii, se agitau mesaje scrise de altii cu litere albe lipite pe un fundal de panza rosie.

De asemenea, Agentia Nationala de Presa Agerpres a sprijinit realizarea acestui volum punand la dispozitie fotografii realizate de Adrian Cuba, Constantin Duma, Silviu Matei, Simion Mechno, Alex Micsik, Cristian Nistor, Isabela Paulescu, Grigore Popescu, Radu Tuta.

Cartea #rezist. Proteste impotriva OUG 13/2017 este disponibila la eMAG

libris.ro



Aboneaza-te si primeste pe email cele mai noi carti aparute in magazinele online
primind cele mai mari reduceri la carti. Descopera cele mai frumoase carti de citit online direct in casuta de email.