Carti la reduceri @Facebook

Reduceri la carti online! Cele mai noi si frumoase carti de citit online si cu reduceri bune! Carti online ieftine.

Cauta o carte la reduceri


... sau descopera sutele de recenzii la carti oferite de blogul Reduceri la carti. In biblioteca online gasiti o sumedenie de articole despre carti pentru copii, carti de dezvoltare personala, beletristica si multe alte carti. Spor la citit!

marți, 23 mai 2017

El si ea scrisa de Marc Levy


El si ea scrisa de Marc Levy

Mia este o actrita faimoasa in Anglia care tocmai urmeaza sa inceapa sa isi promoveze cel mai recent film in care joaca alaturi de sotul ei, film al carui succes e bazeaza tocmai pe binomul: personaje impreuna si in viata privata si in film. 

Dar casatoria celor doi eroi nu este deloc una fericita, intrucat Mia este convinsa ca David a inselat-o, insa el nu i-a spus nimic si nici nu incearca sa repare ceva.

Inainte de a incepe promovarea, Mia decide sa ia o scurta pauza si se duce la Daisy, prietena ei care detinea un restaurant in Paris.

Aici, intr-o zi, folosindu-i calculatorul lui Daisy, Mia observa ca ea avea un profil pe un site de intalniri. Si, in gluma, isi creeaza si ea unul.

Paul este un scriitor ajuns autor din intamplare. Prietenii lui i-au citit primul roman scris si au decis sa il... „ajute” putin cu publicarea.

Acum Paul este un autor faimos in... Coreea. Autor de origine americana, el traieste in prezent la Paris. Cand prietenii lui, Lauren si Arthur, vin in vizita la Paris, ei considera ca Paul este singur, iar relatia la departare cu traducatoarea lui nu este una care sa para ca il implineste, asa ca decid sa il mai... ajute o data si pe acest plan. Si ii fac un profil pe un site de intalniri.

Lauren si Arthur ii stabilesc o intalnire lui Paul cu Mia. Fara ca el sa stie motivul real al acelei intalniri. Dupa o prima intalnire ciudata, telefonul lui Paul ajunge la Mia si invers.

Asa ca trebuie sa se intalneasca iarasi. Incet-incet descopera ca le place sa discute, astfel ca ajung prieteni.

Cat de departe merge relatia lor si ce se intampla cu fiecare in parte – Paul ar trebui sa mearca in Coreea pentru a-si promova cartea, dar este inspaimantat de zbor, iar Mia are un film de promovat si o imagine de pastrat, de familie fericita alaturi de sot – aflati voi din carte.

Marc Levy reuseste sa creeze inca o poveste (romanul este parte a unei serii, dar poate fi cu usurinta citit ca prima carte, nefiind probleme de intelegere a actiunii sau a personajelor) cuceritoare, despre viata, relatii, succes, imagine, prietenie si iubire.

Cartea El si ea scrisa de Marc Levy este disponibila la Libris.

libris.roAboneaza-te si primeste pe email cele mai noi carti aparute in magazinele online
primind cele mai mari reduceri la carti. Descopera cele mai frumoase carti de citit online direct in casuta de email.