Carti la reduceri @Facebook

Reduceri la carti online! Cele mai noi si frumoase carti de citit online si cu reduceri bune! Carti online ieftine.

Cauta o carte la reduceri


... sau descopera sutele de recenzii la carti oferite de blogul Reduceri la carti. In biblioteca online gasiti o sumedenie de articole despre carti pentru copii, carti de dezvoltare personala, beletristica si multe alte carti. Spor la citit!

joi, 11 mai 2017

FIEdu 2017


Festivalul International de Educatie - FIE 2017 În iunie, FIEdu transformă Ploieștiul în capitala educației!

Asociația Iubesc Ploieștii împreună cu Centrul Educațional de Inspirație Finlandeză Yuppy Koti organizează pe 10 și 11 iunie, la Ploiești, pentru al doilea an consecutiv, Festivalul Internațional de Educație – FIEdu, cu participarea unora dintre cei mai importanți actori din educație din România și din străinătate.

FIEdu vine cu un concept unic în România și în Europa de Est. Este un eveniment non-profit, creativ și accesibil, care încurajează și susține colaborarea la nivel național și internațional. Aducem împreună factori de decizie, directori de școli, cercetători din domeniul educației, profesori, părinți și copii. De asemenea, cele mai recente descoperiri științifice și cele mai bune practici educaționale din lume devin accesibile publicului român, cu scopul de a putea fi implementate în școli spre beneficiul copiilor și al întregii societăți.

Anul acesta, evenimentul se bucură de prezența unor experți educaționali de pe trei continente, respectiv șase țări: Finlanda, Estonia, Suedia, Marea Britanie, Statele Unite ale Americii și Singapore.

Participanții la festival vor asista la discursuri inspiraționale, ateliere practice, sesiuni de networking și expoziții.
În perioada 10-11 iunie 2017, pasionații de educație vor putea lua parte la:

  • Sesiuni în plen la Sala Europa – Palatul Administrativ Ploiești
  • Ateliere practice pentru profesori și părinți la Sala Marii Uniri din Palatul Culturii Ploiești și Sala de Studiu a Muzeului Omului
  • Smart Gallery – Galeria de materiale si soft-uri educaționale din România și din străinătate la Sala Coloanelor din Palatul Culturii Ploiești
  • Kids Outdoor Festival - Festivalul în aer liber pentru copii – eveniment gratuit oferit copiilor care își însoțesc părinții la festival și nu numai – se va desfășura la Sala Coloanelor din Palatul Culturii Ploiești și pe esplanada Palatului Culturii

Printre temele ce vor fi dezbătute la Festival se numără: colaborarea dintre părinți-copii-profesori, modalități de reducere a birocrației în sistemul de învățământ, dobândirea și îmbunătățirea continuă a inteligenței emoționale, experiențe de învățare în muzee și palate, eficientizarea lecturii și importanța viziunii liderilor din educație, educația financiară, metode moderne de predare a matematicii, experiențe inedite de învățare și descoperire a lumii de către preșcolari.

Tema educației de calitate pe lista temelor de interes major

FIEdu își propune să schimbe discursul existent axat pe probleme cu un discurs bazat pe soluții. Conferința din 2015 și apoi FIEdu 2016, având împreună 500 de participanți, au adus notorietate Asociației Iubesc Ploieștii, creându-se premisele pentru a continua organizarea festivalului la Ploiești. Acest fapt denotă o reală nevoie de inovare a oamenilor care alcătuiesc sistemul educațional românesc.

Nu toți profesorii din România reușesc să ia parte la proiecte de mobilități de tipul Erasmus Plus. Astfel, în feedbackul primit de la profesori, s-a făcut referire la faptul că și-au permis să ia parte la un eveniment de talie internațională fără să călătorească într-o altă țară și fără costuri exorbitante.

Ca orice investiție în educație, impactul este unul semnificativ și cu efecte pe termen lung. Ne dorim ca proiectul să schimbe discursul general din educație, aducând educația pe lista de priorități în micile comunități, dar și la nivel național. Considerăm că un festival este un prilej oportun pentru actorii importanți din educație să intre în dialog, să ia contact cu realitatea din sistemul educațional românesc actual și cu realitatea altor sisteme. România, ca orice altă țară a lumii, are nevoie de o educație puternică, modernă și actualizată, iar acest lucru se poate realiza doar dacă oamenii care creează sisteme împart același spațiu de înaltă calitate.”,



libris.ro



Aboneaza-te si primeste pe email cele mai noi carti aparute in magazinele online
primind cele mai mari reduceri la carti. Descopera cele mai frumoase carti de citit online direct in casuta de email.