Carti la reduceri @Facebook

Reduceri la carti online! Cele mai noi si frumoase carti de citit online si cu reduceri bune! Carti online ieftine.

Cauta o carte la reduceri


... sau descopera sutele de recenzii la carti oferite de blogul Reduceri la carti. In biblioteca online gasiti o sumedenie de articole despre carti pentru copii, carti de dezvoltare personala, beletristica si multe alte carti. Spor la citit!

vineri, 19 mai 2017

Salonul VIP scrisa de Jens Lapidus


Salonul VIP scrisa de Jens Lapidus

Philip este intimidat – pus să meargă pe gheață. Dar este salvat. Nu depune însă plângere. După o scurtă perioadă, el este răpit. Familia lui, bogată, nu doreşte să implice poliţia. Îi cheamă însă pe cei de la firma de avocatură cu care lucrau.

Aşa se face că Emily Jansson, o tânără cu ambiţii mari, are şansa de a-şi ajuta şeful într-o misiune neconvenţională.

Partenerul ei este… un fost puşcăriaş, Nadjan, zis Teddy, care, odată eliberat a dorit să nu se mai implice în nimic care să aibă legătură cu fosta lui viaţă. Dar iată că nu se poate ţine de această promisiune.

Cei doi au stiluri diferite. Şi fiecăruia i se pare că celălalt îl încurcă. Dar împreună se completează, iar cazul devine unul captivant şi cu multe răsturnări de situaţie.

Vor reuşi să ajungă la Philip la timp? Vor descoperi cine l-a răpit şi de ce?

Jens Lapidus îşi cucereşte cititorii de la prima pagină şi îi ţine cu sufletul la gură până la ultima filă a romanului. „Salonul VIP” este un thriller interesant, cu o echipă inedită şi un caz aparte.

Trimiterile la un episod din trecut, cu un hard-drive şi ameninţări la adresa unei familii fac ca acţiunea să fie şi mai palpitantă şi ridică şi mai multe semne de întrebare pentru cititori.


Cartea Salonul VIP scrisa de Jens Lapidus este disponibila la Libraria Online Libris.

libris.ro



Aboneaza-te si primeste pe email cele mai noi carti aparute in magazinele online
primind cele mai mari reduceri la carti. Descopera cele mai frumoase carti de citit online direct in casuta de email.