Carti la reduceri @Facebook

Reduceri la carti online! Cele mai noi si frumoase carti de citit online si cu reduceri bune! Carti online ieftine.

Cauta o carte la reduceri


... sau descopera sutele de recenzii la carti oferite de blogul Reduceri la carti. In biblioteca online gasiti o sumedenie de articole despre carti pentru copii, carti de dezvoltare personala, beletristica si multe alte carti. Spor la citit!

miercuri, 6 septembrie 2017

Cele mai tari reduceri la carti online!


Cele mai tari reduceri la carti online!

Luna aceasta se poartă Colecțiile lui Răpciune, așa că am ales pentru tine titlurile de ficțiune din colecțiile Art Clasic, Byblos, Clasici ai literaturii universale și Fiction Connection, care să îți fie alături în toamna care tocmai a început!

Bucură-te de reducerile de până la 46% !

Reducerila sunt oferite de Cartepedia!

Ofertele sunt valabile până la data de 30 SEPTEMBRIE 2017, în limita stocurilor disponibile. Cartepedia își rezervă dreptul de a modifica sau de a întrerupe anumite oferte și promoții fără o notificare în prealabil.



HOT pe Cartepedia



Valentin Derevlean Rosy & John

Rosy & John este un roman scurt, de o sută și un pic de pagini, care face parte din seria de romane polițiste Verhoeven și ar trebui citit după primele două volume din serie: Irène și Alex. Nu are statutul unui volum principal, ci...

Vezi mai mult
Sonia Wincentowicz Scrisorar

Scrisorar cere o lectură activă, te transformă într-un cititor atent, căci trebuie să ordonezi, să reaşezi ficţiunea în direcţia pe care romanul însuşi o dictează şi pe care tot tu trebuie să o descoperi. Mai mult,...

Vezi mai mult



libris.ro



Aboneaza-te si primeste pe email cele mai noi carti aparute in magazinele online
primind cele mai mari reduceri la carti. Descopera cele mai frumoase carti de citit online direct in casuta de email.