Carti la reduceri @Facebook

Reduceri la carti online! Cele mai noi si frumoase carti de citit online si cu reduceri bune! Carti online ieftine.

Cauta o carte la reduceri


... sau descopera sutele de recenzii la carti oferite de blogul Reduceri la carti. In biblioteca online gasiti o sumedenie de articole despre carti pentru copii, carti de dezvoltare personala, beletristica si multe alte carti. Spor la citit!

luni, 9 octombrie 2017

Afluenza scrisa de Oliver James


Afluenza scrisa de Oliver James


Oliver James este un psiholog de renume mondial care a dorit să facă o călătorie în mai multe țări, de pe continente diferite, pentru a discuta cu oameni din categoria medie și a afla dacă se poate să ai succes și să rămâi sănătos la minte în același timp.

Psiholog de renume mondial, Oliver James analizeaza mintea reprezentantilor avuti ai clasei de mijloc in cautarea unui raspuns la intrebarea: e posibil sa ai succes si sa ramai sanatos la minte in acelasi timp?

Concluziile sunt prezentate în volumul de față care furnizează o analiză deosebit de interesantă a societății moderne, a valorilor acesteia, a presiunilor existente, dar și modalități de a rămâne sănătos

Cartea începe cu două teste ale căror rezultate le vor arăta tuturor cititorilor dacă sunt contaminați cu virusul Afluenza ori nu.

Un tratat despre nefericirea in crestere a lumii moderne, Afluenza descrie epidemia consumerista care a infectat unele societati ale secolului XXI, producand depresii, anxietate si dependente.

Intr-o carte excelent argumentata, James ne dezvaluie cum variaza in cadrul societatilor actuale chestiuni precum consumerismul, febra proprietatii si batalia sexelor. si ne conduce spre o concluzie inevitabila, care s-ar putea sa ne schimbe viziunea asupra lumii: pentru a ne pastra echilibrul mintal ar trebui sa ne satisfacem nevoile, si nu dorintele.

Urmează un prolog interesant, iar apoi este prezentat în detaliu virusul și modalitățile de manifestare ale acestuia la nivel global.

„Afluenza” scoate așadar în evidență valorile societății moderne. Arată ce își doresc oamenii din categoria medie şi ce sunt dispuşi să facă pentru a obţine acele lucruri. Oliver James subliniază şi impactul pe care îl are modul de viaţă şi aceste obiective propuse de omul modern – mai cu seamă îmbogăţire, faimă, putere – asupra sănătăţii mintale. El prezintă modalităţi care ar putea împiedica ajungerea în acel stadiu de boală/consum personal. Cartea îi poate face pe mulţi să îşi regândească valorile şi obiectivele şi se constituie într-o lectură interesantă pentru oamenii de orice vârstă (dar, poate, mai ales pentru tinerii care acum îşi aleg o cale în viaţă şi obiective pe care să le îndeplinească).

Urmează o lungă secțiune, cu multe subcapitole, despre vaccinuri, cu alte cuvinte despre modalități menite a-i ajuta pe toți cititorii să nu sufere de virusul Afluenzei. Cea de-a treia parte se numește Trezirea și este, într-un fel, un semnal de alarmă. Această secțiune cuprinde recomandări pentru indivizi și unele politice (nu vă spun mai multe).

Cartea Afluenza scrisa de Oliver James este disponibila la Libris, pe site-ul celei mai mari librarii online

libris.roAboneaza-te si primeste pe email cele mai noi carti aparute in magazinele online
primind cele mai mari reduceri la carti. Descopera cele mai frumoase carti de citit online direct in casuta de email.