Carti la reduceri @Facebook

Reduceri la carti online! Cele mai noi si frumoase carti de citit online si cu reduceri bune! Carti online ieftine.

Cauta o carte la reduceri


... sau descopera sutele de recenzii la carti oferite de blogul Reduceri la carti. In biblioteca online gasiti o sumedenie de articole despre carti pentru copii, carti de dezvoltare personala, beletristica si multe alte carti. Spor la citit!

miercuri, 25 aprilie 2018

Reduceri la carti la Carturesti


Reduceri la carti la Carturesti


De la ‘’Cartea micului biolog’’, la ‘’Un adevăr incomod’’, până la ‘’Viața secretă a copacilor’’, ziua dedicată mediului nu trece neobservată pe carturesti.ro. Perioada 19-25 aprilie este un prilej bun să amintim și de Raftul Bun cu natura unde ai la un loc produse lucrate cu respect pentru mediu. Aici găsești cărţi tipărite pe hârtie provenind din exploatări forestiere responsabile, carnete şi jurnale din hârtie lucrată manual, accesorii din materiale reciclate. Data viitoare când cumperi, poți verifica eticheta şi alege un produs sustenabil! Descoperă cum te poți implica mai mult în susținerea mediului înconjurător, mai ales că ai reduceri de până la 20% la produse de papetărie și accesorii, jocuri și jucării, cărți, ceaiuri și alte bunătăți, numai pe carturesti.ro.

Campania este aici!

Florile de cireș din Japonia sunt atât de multe și de spectaculoase încât au primit propriul nume, Sakura. Spectacolul florilor roz și albe se desfășoară în fiecare primăvară și are mii de spectatori din toate colțurile lumii. Sakura celebrează deopotrivă fascinația florilor de cireș și efemeritatea acestei frumuseți cu nume propriu. Aici intervenim noi cu titluri, filme și accesorii menite să aducă părți trainice de Japonia la tine acasă. Chiar dacă nu ai aproape parfumul florilor de cireș, poți savura ceaiuri napone, în cele mai rafinate porțelanuri japoneze. Pentru completetarea atmosferei te invităm la un film de Akira Kurasowa și tabloul e aproape complet.


Poți crea colțul tău de Japonia în perioada 11 - 25 aprilie, cu până la 20% reducere la o selecție disponibilă exclusiv pe carturesti.ro

Campania este aici!

Reușita unui picnic constă în numărul de picnicuri la care mergi într-un an. Cu cât organizezi mai multe, în locații variate sau în locul tău preferat, cu atât devii mai atent la toate detaliile care fac un picnic să fie „cel mai bun la care am fost vreodată”. Nouă ne place să citim în aer liber așa că dacă vrei să alegi dintr-un singur loc și restul de produse care să facă picnicul tău de neuitat, avem de toate. De la gențile pentru biciclete pe care le poți folosi drept coșuri pentru picnic, gata termoizolate, la gemurile delicioase, biscuiții și siropurile cu care să cucerești pe toată lumea. Toate au reducere de până la 30% în perioada 25 aprilie - 04 mai, numai pe carturesti.ro. De 1 mai, ne vedem la picnic!

Campania este aici!

Vezi mai multe Reduceri la carti la Carturesti

libris.ro



Aboneaza-te si primeste pe email cele mai noi carti aparute in magazinele online
primind cele mai mari reduceri la carti. Descopera cele mai frumoase carti de citit online direct in casuta de email.