Carti la reduceri @Facebook

Reduceri la carti online! Cele mai noi si frumoase carti de citit online si cu reduceri bune! Carti online ieftine.

Cauta o carte la reduceri


... sau descopera sutele de recenzii la carti oferite de blogul Reduceri la carti. In biblioteca online gasiti o sumedenie de articole despre carti pentru copii, carti de dezvoltare personala, beletristica si multe alte carti. Spor la citit!

luni, 25 martie 2019

Colectia My First Steps into English (4 volume)


Este important sa le creati copiilor care invata engleza inca de mici conexiuni stabile cu studiul limbilor, astfel incat sa ramana motivati pe masura ce inainteaza in varsta.

Ce pot face pentru a-mi ajuta micutii sa invete limba engleza?

Cel mai important este sa faceti din studiul unei limbi straine o experienta placuta! Asigurati-va ca se simt bine, confortabil si in siguranta, intrucat acestea sunt sentimentele pe care le vor asocia si in viitor cu limba engleza.
Iata mai jos cateva sugestii si activitati care sa contribuie la crearea unui mediu placut si incurajator.
  • Cititi povesti in engleza alaturi de copilul dumneavostra
    Asa se va crea un mediu sigur, sursa unor amintiri frumoase. Copilul invata pe loc sa asocieze limba engleza cu un sentiment de confort si cu atentia primita din partea unei persoane iubite.

  • Cantati impreuna cantece in limba engleza
    Cantecele sunt amuzante, raman in memorie si sunt pe placul tuturor. Ele pot fi cantate in gluma, sau din suflet si cu emotie. Limba engleza va fi pusa intr-o lumina favorabila atat prin rimele simple pentru copii, cat si prin cantecele aflate in topurile muzicale si astfel va veti imbogati amandoi vocabularul cu noi elemente!

  • Uitati-va la emisiuni si desene animate in limba engleza
    Timpul petrecut in fata ecranului le poate parea copiilor prilej de relaxare, insa printre beneficiile uitatului la televizor se numara expunerea la elemente noi de vocabular, propozitii foarte bine structurate, precum si o noua ocazie de fi convinsi de avantajele invatarii unei limbi straine.
My First Steps into English este colectia ideala pentru copiii care fac primii pasi in invatarea limbii engleze.

Colectia cuprinde 4 volume tematice - actiuni, locuri, timp si timp liber - ilustrate cu imagini din desenele animate si filmele Disney si reprezinta un excelent instrument de lucru in etapa de invatare a cuvintelor uzuale in context.

libris.ro



Aboneaza-te si primeste pe email cele mai noi carti aparute in magazinele online
primind cele mai mari reduceri la carti. Descopera cele mai frumoase carti de citit online direct in casuta de email.