Carti la reduceri @Facebook

Reduceri la carti online! Cele mai noi si frumoase carti de citit online si cu reduceri bune! Carti online ieftine.

Cauta o carte la reduceri


... sau descopera sutele de recenzii la carti oferite de blogul Reduceri la carti. In biblioteca online gasiti o sumedenie de articole despre carti pentru copii, carti de dezvoltare personala, beletristica si multe alte carti. Spor la citit!

marți, 22 martie 2016

Cartea BMW - 100 de ani


Cartea BMW. 100 de ani scrisă de Alexandru Dobai

BMW România a pregătit un proiect special cu ocazia aniversării de 100 de ani a mărcii. Cartea „BMW. 100 de ani”, scrisă de junralistul auto Alexandru Dobai, oferă o imagine fără precedent, detaliată şi încărcată de poveşti speciale, despre istoria de un secol a BMW.

BMW România a pregătit un proiect special cu ocazia aniversării de 100 de ani a mărcii. Cartea BMW. 100 de ani, scrisă de junralistul auto Alexandru Dobai, oferă o imagine fără precedent, detaliată şi încărcată de poveşti speciale, despre istoria de un secol a BMW.

În format tipărit cartea devine obiect de colecţie, fiind oferită exclusiv celor care cumpără în acest an aniversar un automobil BMW. Pentru toţi ceilalţi pasionaţi ai mărcii, aceasta va fi oferită gratuit sub forma unei aplicaţii pentru iOS, câte un capitol în fiecare lună, până la sfrâşitul lui 2016.

Cartea conţine peste 400 de pagini care includ materiale fotografice foarte valoroase, unele care nu au mai fost publicate până acum. Cititorii pot explora aventura BMW de-a lungul anilor, de la motoare de avion, la motociclete şi automobile, aventurile din motorsport sau incursiunile în lumea avioanelor cu reacţie. Cartea se închide cu două secţiuni speciale, o serie de reproduceri ale unor schiţe de motoare, motociclete, automobile sau chiar rachete realizate de BMW, şi un capitol special dedicat BMW Art Car, cel mai valoros proiect cultural al mărcii, cu peste 40 de ani de tradiţie.

În format digital, pasionaţii vor fi răsplătiţi cu şi mai multe imagini şi câteva zeci de minute de materiale video. Deja primul capitol al cărţii poate fi descărcat de aici pentru utilizatorii de platforme iOS (recomandat este un iPad pentru o experienţă completă)

Alexandru Dobai s-a remarcat de-a lungul timpului cu mai multe cărţi originale despre dedicate istoriei unor mărci de automobile sau a sporturilor cu motor în general. „BMW. 100 de ani” este a doua carte dedicată mărcii bavareze după proiectul „Never Stand Still”.

Sărbătorirea unui secol de existeţă este mai mult decât un motiv de mândrie pentru BMW. Să te alături unui astfel de eveniment este o mare onoare, dar şi o veritabilă provocare. Şi sper că cititorii să se bucure de povestea acestei mărci în aceeaşi măsură în care m-am bucurat şi eu de-a lungul anilor, atunci când cei de la BMW mi-au deschis setea de cunoaştere.Şi ce poate fi mai frumos decât să retrăieşti aventura unui constructor ale cărui motoare s-au regăsit pe avioane, motociclete şi automobile, în viața de zi cu zi sau în competiții intrate demult în legendă. Dar <> se vrea şi o poveste despre pasiunea şi dăruirea celor care au reinventat minunile care ne-au pus în mişcare, asigurându-se că inimile noastre vor bate ceva mai repede la vederea acestora. Iar faptul că BMW şi-a dorit ca această poveste să ajungă la inimile pasionaților din România nu face decât să demonstreze fidelitatea față de propriile principii, într-o nouă perspectivă şi mult înaintea acestor vremuri în care puțini sunt cei care mai cred în cultura automobilului“, a declarat Alexandru Dobai, autorul cărţii.

“Romania este singura ţară, în afara de Germania, care are o carte dedicată istoriei BMW realizată local. A fost creată complet, din scoarţă în scoarţă, de un autor român. Este a doua carte la care sunt martora de la distanţă în procesul scrierii ei, prin dialogurile cu autorul, care ne-a ţinut la curent cu evoluţia scrierii carţii. Când depăşise deja 300 de pagini scrise şi încă nu se apropia de final, mi-am comunicat îngrijorarea către Alex Dobai, autorul carţii. În felul lui ardelenesc m-a liniştit, spunându-mi că sunt multe poze rare şi de aceea ieşe atât de amplă. 


Apoi mi-a trimis capitolele, unul cate unul. Pe lângă bucuria de a citi o scriere fluida, exact ca o poveste, Alex Dobai mi-a reamintit de ce merg în fiecare zi la biroul care are pe uşă semnul <> şi m-a făcut să îmi fiu recunoscătoare, mie însămi, pentru orele de munca cu mult în afara <>. <> pentru care lucram, echipa mea şi cu mine, este, de fapt, evidenţiat în cartea lui Alex Dobai sub forma bucuriei de a trăi şi de a construi. Pentru noi, echipa BMW, cartea are o valoare informaţională şi emoţională imensă. cred că următorul pas este ca ea sa fie tradusa în limbile engleză şi germană”, a declarat Nina Brătfălean, Marketing manager BMW Group România.
libris.roAboneaza-te si primeste pe email cele mai noi carti aparute in magazinele online
primind cele mai mari reduceri la carti. Descopera cele mai frumoase carti de citit online direct in casuta de email.