Carti la reduceri @Facebook

Reduceri la carti online! Cele mai noi si frumoase carti de citit online si cu reduceri bune! Carti online ieftine.

Cauta o carte la reduceri


... sau descopera sutele de recenzii la carti oferite de blogul Reduceri la carti. In biblioteca online gasiti o sumedenie de articole despre carti pentru copii, carti de dezvoltare personala, beletristica si multe alte carti. Spor la citit!

marți, 17 mai 2016

Ghidul unui astronaut


Ghidul unui astronaut despre viata pe Pamant

Col. Chris Hadfield a reusit sa scrie o carte autobiografica interesanta, motivationala, plina de invataturi pentru multi, chiar daca nu vor sa devina astronauti. Stilul captivant atrage (adesea veti regasi glume sau situatii amuzante), povestile din spatiu te tin cu sufletul la gura dar, dincolo de toate acestea, lectiile cele mai importante sunt despre perseverenta, constiinciozitate, munca, pregatire temeinica. O sa vedeti prezentata si cultura organizationala – modul in care sunt abordate greselile la NASA –, o sa aflati momentele de cumpana ale colonelului dar si lucruri fascinante despre astronauti, viata pe ISS si, de asemenea, despre readaptare dupa misiuni in spatiu.

Uneori visurile devin realitate. Atunci cand pasiunea se combina cu talentul si cu perseverenta. Si cu putin noroc. Si cu multa, multa constiinciozitate. Col. Chris Hadfield este un exemplu viu: un canadian care visa, de mic, sa fie astronaut. Dar dorinta lui parea ca nu poate deveni realitate intrucat NASA nu acccepta decat candidati americani.

Col. Chris Hadfield a muncit mult, devenind pilot la 15 ani (a fost pilot de vanatoare si pilot de teste), inginer si, mai apoi, reusind sa isi depuna candidatura pentru a fi acceptat la NASA (in 1992 s-s intamplat acest lucru – si alaturi de el s-au mai inscris atunci alti 5329 de oameni interesati). Coloneul este primul canadian care ajunge intr-o misiune pe ISS (Statia Spatiala). A petrecut in spatiu 170 de zile si multi s-ar putea sa il cunoasteti datorita modului in care a utilizat social media in tot acest timp (a inregistrat videoclipuri in spatiu).

Dar viata pe ISS si viata de astronaut nu este doar despre distractie. De altfel, „daca singurul lucru care v-ar placea cu adevarat este sa goniti in jurul Pamantului, intr-o nava cosmica, inseamna ca nu v-ar placea sa fiti astronaut. Raportul dintre timpul de pregatire si timpul petrecut pe orbita e de cateva luni pentru o singura zi in spatiu.”.

Ghidul unui astronaut despre viata pe Pamant” este o carte care merita sa fie citita de oricine, oameni pasionati sau nu de calatoriile in spatiu, fiind, in esenta, o lucrare atractiva, motivationala, care arata cum poti ajunge acolo unde iti doresti, care pune accentul pe munca si realizarea foarte buna a ceea ce faci nu pe faima, care pune accentul pe disciplina, dar si pe munca in echipa.
libris.roAboneaza-te si primeste pe email cele mai noi carti aparute in magazinele online
primind cele mai mari reduceri la carti. Descopera cele mai frumoase carti de citit online direct in casuta de email.