Carti la reduceri @Facebook

Reduceri la carti online! Cele mai noi si frumoase carti de citit online si cu reduceri bune! Carti online ieftine.

Cauta o carte la reduceri


... sau descopera sutele de recenzii la carti oferite de blogul Reduceri la carti. In biblioteca online gasiti o sumedenie de articole despre carti pentru copii, carti de dezvoltare personala, beletristica si multe alte carti. Spor la citit!

miercuri, 23 noiembrie 2016

Dezvaluirile lui SNOWDEN. Povestea nestiuta a celui mai cautat om din lume - Luke Harding


Dezvaluirile lui SNOWDEN. Povestea nestiuta a celui mai cautat om din lume - Luke Harding

Ati auzit de "TheTrueHOOA"?

Sunt sigura ca raspunsul multora este negativ. Cum a fost si al meu. Pentru ca putini stiu ca acesta este speudonimul sub care aparea, cu ani in urma (la finalul lui 2001), Edward Snowden in cadrul ARS Tehnica. "TheTrueHOOA era un tanar american de 18 ani, un pasionat al jocurilor online, cu impresionante abilitati in domeniul IT si cu o inteligenta patrunzatoare. Identitatea sa reala era necunoscuta. DAr pe atunci, toti cei care postau pe ARS Tehnica, un popular site de tehnologie, faceau asta in mod anonim." (p. 17)

"Edward Snowden este unul dintre cei mai extraordinari informatori din istorie. Niciodata n-a mai strans cineva atatea documente ultrasecrete ale celor mai puternice organizatii de spionaj, pentru a le face publice, asa cum a facut el" (p. 7) noteaza Alan Rusbridger, redactor-sef, The Guardian in prefata cartii.

Dar cum a ajuns de la un pasionat de jocuri Snowden sa lucreze pentru serviciile secrete - si sa aiba acces la toate documentele secrete? Si ce l-a determinat sa le stranga si sa le faca publice? Cand s-a decis sa faca acest lucru? Cum este viata lui post-desconspirare?

"Dezvaluirile lui SNOWDEN. Povestea nestiuta a celui mai cautat om din lume" este cartea care sta la baza filmului "Snowden", thriller politic in regia lui Oliver Stone. Cele aproape 300 de pagini spun povestea unei persoane care a nascut controverse, cel care a considerat ca populatia are dreptul sa stie ca serviciile secrete din SUA (si nu numai) supravegheaza mult mai indeaproape decat se credea cetatenii. Volumul are meritul de a oferi informatii despre trecutul lui Snowden, date analizate si declaratii/citate care permit tuturor cititorilor sa il inteleaga, sa il cunoasca mai bine si sa afle detalii importante despre diverse conflicte, decizii politice si multe altele. "Cel mai cautat om de pe planeta" nu a dorit insa niciodata sa faca rau SUA: "Aveam acces la intreaga lista a tuturor celor care lucrau la NSA, la toata reteaua de spionaj si activele sub acoperire din intreaga lume. La locatiile tuturor statiilor pe care le avem, ale tuturor misiunilor lor... Daca voiam sa fac rau Statelor Unite puteam opri sistemul de urmarire intr-o singura zi. Dar n-am intentionat asta niciodata" (pp. 117-118).

O lucrare incitanta, interesanta despre un om laudat de multi si hulit de altii. Si multe detalii care pun pe ganduri - totul in "Dezvaluirile lui SNOWDEN. Povestea nestiuta a celui mai cautat om din lume".

Cartea Dezvaluirile lui SNOWDEN. Povestea nestiuta a celui mai cautat om din lume - Luke Harding este disponibila la Libris si Meteropress

libris.roAboneaza-te si primeste pe email cele mai noi carti aparute in magazinele online
primind cele mai mari reduceri la carti. Descopera cele mai frumoase carti de citit online direct in casuta de email.