Carti la reduceri @Facebook

Reduceri la carti online! Cele mai noi si frumoase carti de citit online si cu reduceri bune! Carti online ieftine.

Cauta o carte la reduceri


... sau descopera sutele de recenzii la carti oferite de blogul Reduceri la carti. In biblioteca online gasiti o sumedenie de articole despre carti pentru copii, carti de dezvoltare personala, beletristica si multe alte carti. Spor la citit!

vineri, 13 aprilie 2018

Cuplul din vecini, scrisa de Shari Lapena


Cuplul din vecini, scrisa de Shari Lapena

Anne și Marco sunt invitați la ziua vecinului lor, Graham. Cum soția acestuia, Cynthia, nu iubește copiii, Anne și Marco angajaseră o bonă. Dar aceasta anulează în ultima clipă. Ce e de făcut?

Marco o convinge pe Anne să meargă oricum, luând cu ei monitorul pentru copii și mergând, prin rotație, să își vadă fetița la fiecare jumătate de oră. Totul merge bine până când cuplul revine acasă și găsește ușa de la intrare deschisă. Cea mai mare temere devine realitate. Fetița lor fusese răpită.

Detectivul Rasbach trebuie să afle ce s-a întâmplat. Și, pas cu pas, descoperă tot soiul de elemente care, precum piesele unui puzzle, se așază laolaltă și duc către răpitori.

Shari Lapena a creat un roman care îmbină foarte bine acțiunea cu accentul pe psihologia personajelor (Anne, de pildă, suferă de depresie postnatală). Cititorul descoperă, cu fiecare pagină, noi detalii și participă activ la investigație. Și nu știe ce să creadă: sunt Anne și Marco vinovați (așa cum suspectează detectivul), sau niște străini au furat copilul și Rasbach irosește timp vital? Va fi găsită fetița? Va fi în viață?

„Bărbații adevărați citesc ce scriu femeile – datorită unor astfel de cărți. Vă garantez!” – Lee Child (autorul seriei Jack Reacher)

Cuplul din vecini este un thriller fascinant, care vă va ţine cu sufletul la gură şi pe al cărui final nici nu îl puteţi bănui!

Cartea Cuplul din vecini, scrisa de Shari Lapena este disponibila la Libris

libris.ro



Aboneaza-te si primeste pe email cele mai noi carti aparute in magazinele online
primind cele mai mari reduceri la carti. Descopera cele mai frumoase carti de citit online direct in casuta de email.