Carti la reduceri @Facebook

Reduceri la carti online! Cele mai noi si frumoase carti de citit online si cu reduceri bune! Carti online ieftine.

Cauta o carte la reduceri


... sau descopera sutele de recenzii la carti oferite de blogul Reduceri la carti. In biblioteca online gasiti o sumedenie de articole despre carti pentru copii, carti de dezvoltare personala, beletristica si multe alte carti. Spor la citit!

luni, 20 februarie 2017

Cincizeci de umbre intunecate, Tie-In, volumul 2 scrisa de E. L. James


Cincizeci de umbre intunecate, Tie-In, volumul 2 scrisa de E. L. James

ACUM INTR-O ECRANIZARE DE EXCEPTIE Editia oficiala tie-in include fotografiile si comentariile autoarei E L James din timpul filmarilor — si un fragment din urmatoarea sa carte, Cincizeci de umbre intunecate.

Versiunea lui Christian Grey. Intimidata de preferintele speciale si de secretele intunecate ale lui Christian Grey, tanarul om de afaceri irezistibil, dar chinuit de o suferinta ascunsa, Anastasia Steele s-a despartit de el.

Insa dominata in fiecare clipa de dorinta de a fi cu el, Ana nu poate rezista cand Christian ii propune un nou aranjament. Cei doi se arunca iarasi in aventura lor erotica mistuitoare, iar Ana afla mai multe despre trecutul cumplit al iubitului sau imprevizibil si pretentios.

In vreme ce Christian se lupta cu propriii demoni, Ana se confrunta cu furia si invidia femeilor care au trecut prin patul lui Grey inaintea ei. In plus, trebuie sa ia cea mai importanta decizie din viata sa.

Trilogia CINCIZECI DE UMBRE ALE LUI GREY Peste 150 de milioane de exemplare vandute in toata lumea Cincizeci de umbre ale lui Grey Cincizeci de umbre intunecate Cincizeci de umbre descatusate E L James traieste la Londra, este casatorita si are doi baieti.

A lucrat ca producatoare TV si a visat intreaga viata sa scrie carti pentru publicul larg. A inceput sa scrie si sa-si posteze textele pe un site al fanilor seriei AMURG. Primul volum al trilogiei a fost initial publicat in format e-book, fiind in prezent cel mai bine vandut titlu din istoria cartii electronice.

Tiparit ulterior, Cincizeci de umbre ale lui Grey avea sa devina un bestseller incontestabil. Cincizeci de umbre intunecate este al doilea volum al trilogiei Cincizeci de umbre ale lui Grey.

Cartea Cincizeci de umbre intunecate, Tie-In, volumul 2 scrisa de E. L. James este disponibila la BookCity

libris.roAboneaza-te si primeste pe email cele mai noi carti aparute in magazinele online
primind cele mai mari reduceri la carti. Descopera cele mai frumoase carti de citit online direct in casuta de email.